tirsdag den 15. juli 2014

Die cuts opbevaring

Jeg er så småt begyndt at skære en mindre stak af de dies jeg bruger rigtig meget, så jeg slipper for at skulle hive Big Shot frem hver gang. Det samme gør sig gældende med Silhouetten. Jeg skærer normalt i farverne hvid, creme, mørk brun, sort, kvistkarton (det får dog ikke lov at komme i nærheden af min silhouette) samt grå. Skal jeg bruge andre farver hiver jeg Big Shot frem og skærer det jeg skal bruge, så ender jeg ikke med at brænde inde med en masse jeg ikke får brugt pga farverne.

Men det kræver jo opbevaringsplads, jeg begyndte at kikke Ikea's hjemmeside igennem samt lede efter andre opbevaringsmuligheder til mine cuts, for der skulle være plads til meget og så skulle det helst heller ikke fylde noget videre, når man ikke har så meget plads. Jeg fik en ide og med kærestens hjælp fik jeg den udviklet til en brugbar løsning til mig, som opfyldte mine krav.

Jeg havde i forvejen et stativ fra Ikea med nogen trådkurve, på den korte led savede min kæreste 2 rundstokke, så de passede. Grunden til det blev på den korte led var at så kunne der blive 3 rækker, mens der kun er plads til 2 rækker på den lange led.


 Af kvistkarton har jeg skåret nogen faneblade, så de kan inddeles efter tema istedet for blot at stå hulter til bulter. Jeg opbevarer die cuts i cd lommer af papir dem (med et rundt plastik vindue foran), og nogen enkelte (hvis de er meget små bliver opbevaret i små plastik bøtter. For at holde det på plads købte jeg noget bred elastik af det med knappehuller i og syede så en knap i den ene ende. Så er det let at rykke rundt på og så af.4 kommentarer:

  1. Et super fint system, men må indrømme, jeg er holdt op med at skære en masse, for jeg synes altis, man skal bruge en anden farve end den man lige har, eller så skal man alligevel lige brruge en mere end man har, og så er der en lille farveforskel fra de gamle til den nye og så må man alligevel skære helt nye og får ikke brugt de gamle, sådet har jeg opgivet lidt, undtaget dem jeg næsten altid bruger til at lave skrivefelter med indeni mine kort, men et godt system, som måske kan overføres til clear stamps også??? Det skal i hvert fald undersøges nu he he. Så tak for ideen Thea.

    SvarSlet
  2. Jeg har det ligesom dig, jeg skærer også op, for at mindske stumper og stykker, og det er da fint at kikke i sine udskæringer før man laver nogle nye ikke? men det smarte system du har lavet har jeg så ikke, mine ligger hulter til bulter i en kasse. eller jeg lægger dem ned i det "hylster" disen bor i . knus morkaren.

    SvarSlet
  3. Ikke dårligt system. Så struktureret er jeg ikke, så jeg må hive Bigshotten gren hver gang;)

    SvarSlet