mandag den 14. juli 2014

Dies opbevaring

Er der noget ved denne hobby, som også tager tid, så er det at finde de opbevarings muligheder, der passer bedst til en.

Mine dies opbevarer jeg i mapper fra TH i plastiklommer (der passer til mappen), hvor de er sat på magnet ark.

Jeg har sorteret dem efter, hvilket branch (Memory Box/Poppystamp, IO dies, Cheery Lynn, Die-Namics etc) de er fra, undtaget er dog juledies, der står samlet (dog igen efter branch). 

Her er det et par af mine dies fra Memory Box (Poppystamp og Memory Box dies er blandet sammen) har samlet dem efter tema f.eks blomster, grene, træer sidder sammen osv. Jeg syntes, det gør det nemmere at finde det man skal bruge.

På bagsiden har jeg sat et stykke papir med billede og navn på de dies der sidder i den pågældende lomme, dejligt nemt når man skal sætte dem på plads, plus at man har navnet lige ved hånden. Indrømmer blankt jeg ikke kan huske navnene på mange af mine dies.

Denne løsning var mit valg nummer 2 (da den løsning jeg syntes var fedest blev for dyr, da den kun kunne fås i USA og dernæst ville den også fylde for meget). Jeg er rigtig glad for mapperne fra TH, men syntes også det er en halvdyr løsning, så som samlingen vokser overvejer at finde en plastik kasse, der passer i bredden til plastiklommerne (og så kan man jo købe en die eller 2 for det sparede beløb!). Jeg kan rigtig godt lide at sidde og bladre i mine mapper og få ideer, så derfor tvivler jeg på, jeg på noget tidspunkt dropper plastiklommerne.

Om jeg har for mange dies? Niks dem kan man da ikke få for mange af!

2 kommentarer:

  1. Det ser bare rigtig godt ud Thea, og er da bestemt IKKE den dummeste løsning jeg har set. Men det kan godt være svært at finde lige den rigtige for sig selv når man også er nødt til at tage hensyn til den plads man har til rådighed og ikke mindst de penge man har at bruge på det, for det kan godt nok hurtigt løbe op, selv om man laver noget selv. Du har fået lavet en ret god løsning her må jeg nok sige. Dejligt overskueligt, selv om jeg selv foretrækker min store skuffe, som jeg bladrer rundt i, men heldigvis er vi jo forskellige, og jeg ved også, at det aldrig kunne ha ladet sig gøre i det gamle rum, som var megt mindre, simpelthen p.g.a. pladsen.

    SvarSlet
  2. Flotte kort du har fået lavet👍😊
    Super ide du har fået til din dies. Jeg har faktisk søgt efter en løsning i dag, da jeg var i byen, tak for hjælpen😋👍

    SvarSlet