søndag den 14. april 2013

Lidt blandet

I efteråret lavede jeg nogen indbydelser, fodboldkort i Barcelona farver, til en konfirmation (fik desværre ikke taget billede af dem). Blev sidste weekend spurgt om jeg ville lave bordkort/menukort til samme konfirmation med en rød tråd fra indbydelserne.
Så måtte hovedet jo lige lægges i blød. 
Foldbolden er skåret på kamelen, fishtails er en die fra Die-namics. Menukortet kunne heldigvis lige være på bagsiden af fodbolden. Det kan snildt ligge på enten tallerken eller et vinglas.


Jeg er stadigvæk ikke nået særlig langt med de børnekort, jeg lovede at lave til min søster, men idag blev det lige til 5 pigekort mere. Havde fundet pose wall stickers med feer i Tiger til 20 kr, der var 5 stk i posen plus lidt blomster, svampe og en frø. Så det blev lige til 5 fekort, resterne gemmes til en anden god gang.


Så fik jeg brugt klovnene og jeg må indrømme, at de er rigtig søde. Fik lige et par ideer mere med klovnene, så er nok ikke de sidste klovne jeg har farvelagt. Men glæder mig til, jeg har et større farveudvalg, føler mig lidt hæmmet af ikke at have så mange farver, men det kommer vel.

I tirsdag var jeg endelig til tirsdagsscrap igen (tror det er 3. gang jeg er afsted i år), har dog meldt mig til igen på tirsdag, så håber nattesøvnen (eller mangel på samme) ikke spolerer det.
Fik lavet dette kort 
Har brugt dies fra Memory Box og Spellbinders. Mønsterpapir er fra Jilli Bean Soup, træet er skåret i metallic karton og borden i metallic papir.

På onsdag skal vi have nye vinduer sat i, så der skal Abby og jeg opholde os ude i knægtens hytte. Jeg forudser en lang dag med en hund der ikke er helt tilfreds med at skulle være derude. 

Forsat god aften.

4 kommentarer:

 1. Super søde kort du har lavet.

  SvarSlet
 2. Det er vel nok fine ting du har lavet.....og så vildt mange.
  Puha. Nye vinduer giver noget rod overalt i huset...men er dejligt bagefter. Så glæd dig.

  SvarSlet
 3. Super smukke kort du har lavet.
  Knus

  SvarSlet
 4. God ide med fodbolden som bordkort : ) søde børnekort du har lavet.
  Håber det gik smertefrit med jeres nye vinduer : )

  SvarSlet