lørdag den 20. april 2013

En fødselsdags hilsen

En tidligere kollegaer har snart fødselsdag og da jeg ved hun sætter stor pris på mine hjemmelavede kort, skal hun selvfølgelig også have et i år.
Hun holder meget af at sy, så syntes kortet skulle afspejle dette og hos Inge så jeg for et lille stykke tid siden disse MEGET smukke "pose kort", som jeg lod mig inspirere af og liftede. Inge hjalp mig endda med navnet på den smukke embossing folders, som jeg så i slutningen af sidste år på nogen amerikanske blogs, men bare ikke anede hvad hed. Prisen snakker vi IKKE om!!!!


Materialer: et cd cover i karton, TH On the edge die, Gine og trådspole er TH die og skåret i finer. Embossing folder: MY PRECIOUS ...... MY PRECIOUS......  Tied together fra Couture Creation. Blomsterne er fra WO og perlerne fra en pakke æske jeg købte for ikke så længe siden.

Skrivefeltet er skåret med en spellbinder.

Det er absolut ikke sidste gang jeg laver den slags kort, så nu er jeg på jagt efter flere embossing folders i den rette størrelse og med flot mønster samt flere on-the-edge-dies!

Rigtig god lørdag til jer både dem, hvad enten i er på SAM eller hjemme. Jeg tror jeg vil være lidt kreativ igen idag.

8 kommentarer:

 1. Super sødt kort!
  Jeg leder også med lys og lygte efter lige præcis DEN embossingfolder. Nu har jeg oprettet en paypal-konto, så mon ikke jeg finder den lige pludselig :)

  Knus :)

  SvarSlet
 2. Det er altså er rigtig flot kort og jeg kan godt forstå at du er vild med den embossingfolder!! Den er da fantastisk flot!! Hvad hedder den og hvilket mærke er det?

  SvarSlet
 3. Dejligt sykort, det bliver hun da glad for. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot. Og uanset hvad du har givet for den embossingfolder er den det hele værd....hihi. Den er SÅ fin.
  En rigtig god ide at lave kortet på den måde.
  Rigtig god søndag i dette fine forårsvejr.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare blevet flot. Forstår godt at du er vild med embossingfolderen, er alle pengene værd.

  SvarSlet