onsdag den 26. september 2012

Vuf vuf

Ja, det halter jo stadigvæk med kreativitet fra min side, lysten er der, men energien og tiden er en by i Rusland og sådan må det være i denne tid. 
Jeg ved, der er nogen som gerne vil se billeder af Abby, så derfor er dette indlæg hunde præget (til dem der vil se flere, så ligger der flere på facebook).
High-Five (sammen med Gi Pote og Find) er hun verdensmester i - både med en pote og begge poter som her. Ingen kan være i tvivl om, vi har 2 teenagere i huset, for hvem skulle ellers lære hende at være en hip hund?! Billedet er fra den 2 september

 Dette billede og de næste 3 er taget i lørdags (22 september). Abby er nu 16 uger, jeg syntes tiden er fløjet afsted og på fredag har vi haft hende i 7 uger. Hun er en glad, social (både med andre hunde og mennesker) og tryg hund, der er faldet godt til i familien. Men lad jer endelig ikke narre, for hun kan være frækkere end en slagterhund! 
Vi nærmer os også så småt den tid, hvor hun skifter hvalpetænderne, så der er købt forskelligt bidelegetøj ind (nok til vi kan skifte i det med nogen dages mellemrum, så der er noget spændende hele tiden). Men en gulerod er også sagen, ikke at hun spiser meget af den, men hun har meget fornøjelse af at splitte den til atomer.Nu er der heldigvis heller ikke længe til conventions, ih hvor jeg glæder mig! Havde ellers dårlig samvittighed ved at tage afsted, da det falder sammen med hvalpetræningen, men kæresten insisterede på, jeg skal afsted, for Abby går jo ikke i glip af træningen, da kæresten og min datter jo tager afsted med hende, vi plejer alle 3 at være afsted. Så den dårlige samvittighed er sparket til langbortistan og jeg glæder mig til at komme afsted og hilse på kendte og nye ansigter, nå ja shoppe kommer jeg jo nok heller ikke udenom! Ses vi til convention?

Rigtig god onsdag til jer, hvis i er nået så langt i indlægget. 

13 kommentarer:

 1. Skønne billeder! ; )
  Happy shopping ; ) : )

  SvarSlet
 2. Hvor er hun bare dejlig. Rigtig god fornøjelse til convention.

  SvarSlet
 3. Hvor er hu dejlig og hvor går det stærkt med at vokse.
  Tak for billeder...Vi skal jo følge med.
  Selvfølgelig ses vi den 6. okt.
  Jeg synes altså også, at det er rimeligt at din familie får en dag fri - helt uden dig. Det fortjener de. Så mon ikke de glæder sig til convention....hihi.

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder - lige til at lave et mini-album med.....

  SvarSlet
 5. årh hvor er hun fin og nuttet, jeg har selv haft hunde og kender alt til dem, (har trænet i cicil forsvaret.) men bare de får god motion hverdag, leg og er sociale, så skal de nok med tiden falde lidt til ro..hæ hæ om ca 8, 9 år.. så bare nyd at ha hundevalp de er så skønne

  SvarSlet
 6. Nååårh. Hun er da tæske dejlig at se på. Hvor er hun blevet stor.
  Jeg håber du får en dejlig tur til convention (uden mig) =D

  SvarSlet
 7. Hold nu k... hvor ser hun fræk ud, men hun er også meget sammet med dig, fnis. Hun er bare blevet så stor, det er helt utrolig, hvad giver du hende.....gødning?????

  Åhhh skal du på convention, snøft bare jeg skulle sammen med dig, håber du får en fantastisk tur og tror det bliver godt for dig, at få en fridag for Abby, selv om du naturligvis kommer til at savne hende.

  OBS Til alle jer andre, der skal med på convention, husk at shoppe når i kommer, for Thea tørlægger alle boderne, hun har helt sikker abstinenser, ha ha

  ;);p kæmpe knus <3

  SvarSlet
 8. Skøn, skøn hund, og jeg siger som Vivi lige til et minialbum. knus morkaren.

  SvarSlet
 9. Ejj hvor er hun sød. Håber du får en rigtig god convention.

  SvarSlet
 10. Ååårh - hun er sød - hun kan da umuligt være fræk (thihi)
  ---
  Og ja - vi ses til Convention - men det ved du jo :)
  Knus.

  SvarSlet
 11. Dejlig hund, hun ser rigtig fræk ud, skønt.

  SvarSlet