onsdag den 6. juni 2012

et enkelt kort

Det er ikke så meget, jeg får lavet i øjeblikket, da vi jo er midt i vores om rokering og stuen er fyldt med møbler og ting, vi havde stående i vores soveværelse, så jeg skal flytte rundt på ting, for at komme til mine scrap ting, men lidt har jeg fået lavet og lidt har jo også sin ret.


Konen til en af kærestens kammerater har fået nyt arbejde, så kæresten syntes jeg skulle lave et kort og det kom der det her ud af.

Kortet blev ikke helt som planlagt, for jeg ville gerne have hæftet en strimmel papir på fra en regnemaskine med tal på, men kunne simpelhen ikke opdrive nogen og sætte et bart stykke på ville jeg heller ikke. Papiret er fra Crate Toy Box Library og med en tal template og distress ink fik jeg tallene på. Båndet er Organza og tillykke har fået med en gang stickles i kanten.

Hvor jeg glæder mig til noget varmere vejr og at vi få sat skik på huset. Datterens nye værelse er malet 3 gange nu, de første 2 gange malede hun næsten helt alene. I weekenden rykker vi efter planen hendes ting derind. Kæresten mener ikke vi skal male hendes gamle værelse, da vi kun skal have vores klædeskab derinde samt min ca 2m. scrapvæg, altså jeg vil helst kikke på en hvid væg istedet for den ferskenfarvede væg, der er nu. Må se hvad det ender med.

Jeg har jo set nogen af jer lave de yndigste blomster af organza ved hjælp af en varme pistol, er det muligt at bruge en hårtørrer i stedet?? Føler mig bare en smule desperat, for at prøve at lave dem!

I må have en rigtig dejlig onsdag, her titter solen allerede frem, men i følge DMI vil det være naivt at håbe på et dejligt lunt sommervejr, men jeg håber alligevel, syntes det er lidt til grin at skulle tænde for radiatoren, for at få lidt varme indendøre!

13 kommentarer:

 1. Smart kort - ideen med papirstrimlen var da ikke så tosset :)

  Jeg har da set nogle lave de blomster over et stearinlys - men forsigtigt ;) hvis ikke det virker med en føntørrer.

  SvarSlet
 2. Hvor er det godt lavet, så utroligt godt et kort, det bliver hun så glad for. Lækkert papir og godt fundet på med tallene og den "røde streg".
  Trække i så lod om i skal male, eller får du det som du gerne vil, ha ha. Forstår jer begge, det har været en stor mundfuld, så kan man godt køre trær i det. På den anden side, når nu det er tømt, så er det nemmere lige at friske det op(fersken er da en dejlig farve) men vi har også hvidt over det hele,
  så kan man sætte alle farver ind:)
  Knus

  SvarSlet
 3. Flot enkelt kort!
  Jeg har også set tuts, hvor man varmer organzaen med et lys...
  ps. Stempler er fra samme sæt som dyrene plus et ekstra tekstsæt jeg har købt også.

  SvarSlet
 4. Sødt kort, lige noget for en "tal-knuser" som mig ;-)

  SvarSlet
 5. Ja, det er ikke sjovt når scraptingene ikke lige er ved hånden.....Men så kan det jo kun blive bedre.

  Sikke et flot kort du fik lavet - uanset at det ikke blev som planlagt.

  Jeg har standset/klippet organza ud og holdt kanten over stearinlys. Det fungerer fint. Men forsigtig ! Lav det henne ved køkkenvasken - så går det fint. Og hvis du brænder nallerne, så smid ned i vasken.

  Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 6. Fint kort du har lavet midt i omrokeringen....
  Jeg tror ikke en hårtørrer bliver varm nok, men som Anette siger kan de laves med at varme kanten over et stearinlys...... grunden til jeg forsøgte med en varmepistol var faktisk at jeg brændte nallerne noget så slemt.... Der gik ild i organzaen og det smeltede sig fast i mine fingre...... (jeg sagde en hel masse hurtigt efter hinanden) Nå; men så kom jeg på det med varmepistolen.......

  SvarSlet
 7. Med eller uden tællestrimmel - så blev det et rigtig flot kort, som nok skal gøre lykke hos modtageren.

  SvarSlet
 8. Dejligt kort har lavet. Det var godt tænkt =D
  Jeps jeg har også prøvet med stearinlys. Jeg ville da lige klippe et stykke organza-bånd af og afprøve føntørreren. Du kan jo hurtigt se om det krymper eller ej
  Knus

  SvarSlet
 9. Rigtig flot kort du har fået lavet på trods af de trange kår.

  SvarSlet
 10. Fint kort du har lavet :)

  Fortsat god aften.

  SvarSlet
 11. Det lyder da spændende med jeres rokering....det er altid fedt at få nogle nye omgivelser. Fint kort du har lavet og det bliver hun sikkert glad for ;-)
  God weekend!

  SvarSlet
 12. fint kort da, selv om du roder i dine omgivelser, det er altid dejligt at omrokerer og indrette,synes jeg ialtfald

  SvarSlet
 13. Tekst stemplet er også fra Hero arts. Det er ikke i shoppen lige nu, men du kan jo Spørge Pia fra Kreative fornemmelser om hun kan skaffe det hjem.

  SvarSlet