søndag den 10. juni 2012

Begyndelsen til noget godt

Fra det blev besluttet at jeg skulle have et stykke scrapvæg nu vi lavede en større om rokering herhjemme, har jeg syntes det lå så fjernt ude i fremtiden og alligevel ikke for se her

Her er så det stykke væg skal være min scrapplads, ikke meget, men det er mit så ikke mere spisebordsscrapperi til mig! Det har fået 2 gange hvid maling idag, for når jeg skal sidde og kikke ind i en væg skal den være hvid! Til gengældt beholder resten af værelset den ferskenfarve det havde, for kæresten nægtede at bruge tid og maling på en væg, der alligevel bare er dækket af et skab. Jeg brokker mig ikke, for min væg er hvid.

Mon ikke i bliver belemret med flere billeder de næste par dage, når der kommer møbler op og måske i også er heldige at få billeder af de nye "systemer" jeg har lavet til mine scrapting (eller nogen af dem), så det bliver lettere og mere indbydende at komme til tingene end bare vende bunden i vejret på 117 kasser/æsker for at finde det man skal bruge?

Hylden i kan se lidt af er fra min datter havde værelse derinde, hendes seng blev som noget af det sidste flyttet ind på hendes nye værelse i formiddags.

Men hold op, hvor jeg glæder mig til vi er helt på plads, der kommer nok til at gå et par uger endnu, men når bare det værste er væk fra stuen, for det er næsten ikke til at komme frem eller tilbage lige i øjeblikket.

Ah, hvor skal det her nok blive godt pludselig gør det ikke så meget at vejret er et typisk koldt og vådt dansk møgsommervejr. Forsat god søndag til jer.

10 kommentarer:

 1. ihh hvor spændene :)
  glæder mig til at se mere :)

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også (meget) for jeg er også spisebords scrapper, særligt dit nye system glæder jeg mig til at se, for her er det nærmest KAOS, så kom endelig med gode ideer. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Det bliver spændende at se det færdige resultat - bliver bare så dejligt for dig. Fortsat god søndag.

  SvarSlet
 4. det ser da dejligt ud ,, glæder mig til at følge dit projekt de kommende dage / uger .. Knus fra hanneby

  SvarSlet
 5. Nu kommer du nærmere og nærmere...det bliver så godt for dig. Jeg glæder mig til at se det efterhånden som der kommer møbler og scrapsager der ind. Hvor har i haft travlt.
  Kæmpe Knus

  SvarSlet
 6. Uhh, hvor blir' det godt Thea...... glæder mig til at se det færdigt...

  SvarSlet
 7. Gælder mig til ar se mere, - god arbejdslyst

  SvarSlet
 8. Jeg sidder og griner, du fik jo din hvide væg =D
  Hvor bliver det godt for dig, med en scrapplads.
  Jeg vil med glæde følge med hver gang du er rykket et skridt nærmere =D
  Knus

  SvarSlet
 9. Skønt med en scrapplads - uanset størrelse, tillykke med den, og jeg glæder mig til at se den videre udvikling...

  SvarSlet
 10. Det bliver bare så dejligt for dig med egen scrapplads.
  Og du er da heldig med vejret. Hvem kan gå og knokle med møbler når det er for varmt.....haha. Så vi håber på dårligt vejr nogle uger endnu.

  Goddag til dig. Og tak for kigget i dine forberedelser.

  SvarSlet