onsdag den 30. maj 2012

Hvidt på sort

Igår var sidste gang til scrap inden sommerferien, det bliver hårdt at undvære de alle de skønne kvinder til vi starter op igen i august! Har virkelig nydt at komme i scrap klubben, så glæder mig til vi starter op igen!
Jeg havde min datter med til scrap igår, det var rigtig hyggeligt. Selv fik jeg ikke lavet så meget, dels hjalp jeg hende med at skære på skæremaskinen og jeg skulle jo også ned og handle papir, skal jo nødig løbe tør i ferien. Anja havde fået papir hjem fra Maja Design - så det måtte jeg jo have lidt med hjem af!
Men et kort fik jeg da lavet - kan jo ikke lave noget mens snakken går, ihvertfald ikke, hvis jeg skal  kunne følge med, lidt svært at mundaflæse med næsen i papirene, men jeg er der jo også hovedsageligt for hyggen og det gode selskabs skyld.

Kortet er blevet til med hjælp fra en embossing folder, Marianne Design og Memory Box, fuglen er fra en punch (den må på ønskesedlen). Græsset, fuglen og skyerne er sat på 3D puder. Ikke sidste gang jeg vil prøve at lave et kort på den måde.

Jeg har også modtaget en udfordring fra Jette, så den skal jeg have lavet, når der er tid og overskud. Vi er gået i gang med at rokere rundt på værelserne, snart kan vi sove i vores nye soveværelse, de møbler fra vores gamle soveværelse, som der ikke bliver plads til i det nye, skal stå i vores lille stue indtil vi kan rykke ind i datterens gamle værelse - hun overtager jo vores det gamle soveværelse, der lige skal males før hun kan rykke ind. Et større projekt, men jeg er sikker på det bliver godt for alle parter, når det er færdigt, jeg ser ihvertfald frem til ca 2m scrapvæg. Så hvor mange kort, jeg får lavet mens det står til må tiden vise.

Øv, hvor blev det gode vejr af???!!!!! Det var altså ikke pænt at ønske varmen væk!!! Jeg er ikke selv vild med alt for meget varme, men vi har faktisk haft behagelig temperatur i huset trods det varme vejr udenfor.

I må have en rigtig dejlig onsdag trods et kedeligt vejr!


17 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt, at du har datteren med til scrap. Lækkert kort du har lavet. Jeg synes det er dejligt, at det er blevet køligere =D
  Hav en dejlig dag

  SvarSlet
 2. tak i lige måde og super god onsdag til dig osse.
  rigtig flot kort ;O))

  SvarSlet
 3. Det er et rigtig flot kort i hvidt du fik lavet.
  Smukt så mange dies du fik plads til - og flot trods alt det hvide i hvidt.

  Her er hundekoldt udenfor, men vores godt isolerede sommerhus holder på varmen....så herinde er det næsten lummert ! Det regner ikke - endnu da. Men det ser sådan ud hele tiden, så jeg holder øje med vasketøjet....

  God dag til dig.

  SvarSlet
 4. Hvor er det et smukt kort, det må jeg prøve. Det er hyggeligt at mødes med andre, og dejligt at du havde datteren med.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare et smukt kort du har fået lavet. Det lyder så hyggeligt med scrapklubben, bare det var mig, men jeg bor desværre langt ude på landet, hvor der ingen klubber er i miles omkreds

  SvarSlet
 6. Rigtig smukt kort du har lavet.

  SvarSlet
 7. Lækkert kort .. det ser godt ud :)

  SvarSlet
 8. Jeg går ud og danser soldans, så kan jeg måske tilgives:D

  Hvor er det smukt, så super godt lavet. Rigtig godt ide at lave det i hvidt på sort og utroligt hvor meget der kan være på kortet, uden at det ser "presset" ud.
  Anderledes en du plejer, på den gode måde:)
  Dejligt at Kristina hyggede, det bliver sjov at se,
  når hun får lavet en blog, jeg blive en af de første følger, kan du godt sige til hende, smiler
  Jeg siger ligesom Inge...bare det var mig, der var med i en scrapklub:)
  Knus

  SvarSlet
 9. Det ser super godt ud med hvidt på hvidt! Flot kort!

  SvarSlet
 10. Wow, det er bare et flot kort. Meget meget smukt. Tak for din søde kommentar på min blog.
  Det er bare så skønt med en dejlig scrapklub :)
  Hav en dejlig weekend.

  SvarSlet
 11. Uhh jeg kommer også til at savne vores dejlige scrap klub. Dit kort er bare så flot. God weekend

  SvarSlet
 12. Ja, hvordan skal vi dog undvære scrap i næsten hele 2 måneder!!! Jeg fik også lige købt noget Maja Design med hjem, da Anja fik det i butikken ;-) Det er et rigtig flot kort du har lavet og en sjov idé at lave hvidt på hvidt. Vi ses i august ;-)

  SvarSlet
 13. Det er virkelig flot med hvidt på hvidt, jeg tror at der var et julekort sidste år, hvor det også var brugt (Karina Beck) super "elegant"

  SvarSlet
 14. Jeg kan se jeg ikke har kommenteret på dit kort, af og til driller min PC mig og så må jeg bare lukke den side ned jeg er på, men det er et smukt kort, jeg elsker de lyse og hvide farver, det ser så rent og delikat ud. du spørger på min blog hvad de hvide vatpindelignene er, hvis jeg ikke har sent dig en pb, så er svaret her: det er sådan nogle til at sætte ind i hjemmelavede blomster. knus morkaren. p.s. tak for dine kommentarer hos mig, jeg bliver så glad når nogle skriver lidt.

  SvarSlet