tirsdag den 12. juni 2012

Egen Scrap plads

Endelig .......... endelig har jeg fået min helt egen scrap plads og den er så godt som færdig indrettet, jeg mangler stadigvæk at få sat nogen ting på plads, men det må komme efterhånden, som vi får flyttet de sidste af datterens ting ud derfra (hovedsagligt tøj).



Inden jeg begyndte at sortere mine scrapting i forbindelse med jeg fik egen scrap plads, lå de fleste af mine scrapting proppet/stoppet i æsker og kasser, som mine punches her på billedet. Så når jeg skulle bruge noget var det bundet i vejret på kasserne, hver eneste gang jeg ville lave kort tog lang tid at finde frem og rydde op udover jeg skulle holde øje med tiden, da jeg jo sad ved spisebordet. Men det er slut nu og jer der stadigvæk er spisebordsscrappere i har min medfølelse!

Til højre, når man kommer ind af døren er der et "underligt" lille indhak, der står en reol, som jeg har fået lov at bruge (er egentlig datterens, men der var ikke plads på det nye værelse), så der flyttede mine punches ind. Hvis jeg begynder at få pladsmangel køber jeg måske et par bokse i Ikea og putter dem der i istedet, men indtil videre får de lov stå som de står. Oven på den reol, står der et smalt skab, som jeg også kan bruge. 

Her er så min nye scrapplads, skabet yderst til højre blev tilovers da sønnen fik nyt værelse, bordet købte jeg af Calmlund. Jeg valgte så at købe en lav reol og bruge som bordben i den ene ende og der opbevarer jeg skæremaskine, "score-palle" Big Shot, en kurv med udstyr til Big-Shot samt de 2 kasser hvidt karton jeg fik af min far. Det store underlag er købt i Stof og stil til 64 kr.




Et kik ind i det øverste skab - på den nederste hylde opbevarer jeg mit karton i A4 i tidsskriftholdere, i hver af tidsskriftholderne er der en plastiklomme til rester, så er det dejligt nemt at finde et passende stykke inden man evt. tager hul på et nyt ark. På den mellemste hylde står mine stempler fordelt i 4 kasser, men lad jer nu ikke narre, for de kunne snildt ligge i den kasse til venstre, som i øvrigt kun indeholder 3 baggrundsstempler, men efter at have dem opvaret lige så trangt som mine punches trængte jeg til en kraftig opdeling af mine stempler. Måske jeg med tiden bliver nødt til at samle dem lidt mere igen, men den tid den sorg og bliver jeg nødt til at samle dem, er det fordi jeg har fået pladsproblemer! Øverst på hylden står bl.a. kassen med mine TH/Sizzix dies


I det nederste skab har jeg i bunden 3 arkivkasser med mine 12"x12" ark - den sidste arkivkasse skal jeg lige have fundet en plads til. På de midterste hylde ligge der blokke og på den øverste kortbaser og kuverter


Endnu et billede ved bordet.

Rigtig god tirsdag til jer alle og tak for jeres kommentar, jeg nyder at læse dem.

18 kommentarer:

  1. Ihh hvor ser det flot ud.

    SvarSlet
  2. det er da blevet super lækkert.. det er nogle gode opbevaringsløsninger du har fundet

    SvarSlet
  3. Nøj hvor har du fået udnyttet din plads godt! Lækker Scrapplads! Tillykke med den. Så skal du rigtig i gang nu :)
    Knus.

    SvarSlet
  4. Ejjjj StoooooorT tillykke med din nye scrapplads..
    Nu bliver det en ren fornøjelse i fremtiden at scrappe og kunne lade et peojekt liggende mens i spiser mad :)

    Synes det utrolig godt udnyttet med pladsen...

    JEg synes altså også det rart at have stempler opdelt.. Jeg har flere kasser med mine( har også mange) men de delt op i tekst stempler, små stempler, store stempler og træ og gummi stempler... Det gør at man ved hvor man skal lede når man skal bruge et bestemt stempel :)

    Ihh er så glad på dine vegne.. Det så fedt når man har fået en ny scrapplads...

    Rigtig god dag til dig også og tak fordi du har lyst at vise det frem :)

    SvarSlet
  5. super fint scrap plads, det må være dejligt endelig at kunne rode og arbejde uden tidspres. (hvordan kan det være at moderen i huset ALTID er den sidste der bliver tilgode set ;O)))))) stort tillykke

    SvarSlet
  6. Tillykke emd dit nye værelse ,det ser godt ud

    SvarSlet
  7. Tillykke med din nye plads :) Det ser skønt ud

    SvarSlet
  8. Stort tillykke med din scrapplads ( jeg er suk ... Spisebordsscrapper) tihi..
    Hvor må det være skøøøønt nu at have styr på tingene : )

    SvarSlet
  9. TILLYKKE med nye skønne scrapplads. Du får det rigtigt godt udnyttet. Det bliver så dejligt for dig, at du ikke skal scrappe på tid =D
    Knus

    SvarSlet
  10. Hvor ser det godt ud. Dejligt at få orden i tingene uden at skulle flytte det hele frem og tilbage.

    SvarSlet
  11. Stort Tillykke:)
    Hvor er det blevet godt waw.
    Du er super god til at inrette dig,
    så praktisk du er, søde:)
    Hvor et det godt, du kan se hvad du har
    og at du kan scrappe når du vil.

    Hvor må du være glad og træt:)
    kæmpe knus

    SvarSlet
  12. Hvor ser det godt ud, og nu kan du jo overse det hele - dejligt...

    SvarSlet
  13. Fedt sted og dejligt du kunne bruge bordet.

    SvarSlet
  14. Stort tillykke med det nye rum. Det er super dejligt at kunne gå til at og fra tingene uden hele tiden at skulle rode op.

    Gode opbevarigsmuligheder, dem skal du nok snart få fyldt op med lækre sager.

    SvarSlet
  15. Tillykke med din scrapplads Thea - og hvor er det blevet godt...... glæder mig til at se hvad der kommer ud af dine anstrengelser ved pladsen.....
    Knus

    SvarSlet
  16. Nej hvor må du være glad, (siger en spisebords scrapper) og hvor er det godt du sådan kunne arve dine børns møbler og de lige passede til dine behov, der er lidt god plads mellem dine punch men det er nok kun et spørgsmål om tid. knus.

    SvarSlet
  17. Tillykke med din nye scrapplads, det ser vel nok godt ud :) Jeg håber du vil få lavet en masse skønne ting der ;) Rigtig god aften.

    SvarSlet