lørdag den 31. marts 2012

Lidt hurtigt

Skulle bruge et hurtigt kort og besluttede at lave lidt flere af dem, når nu jeg var igang. De er liftet fra Hobbyboden. På de 2 øverste og det nederste til højre er det ark fra Maja Design og det sidste er fra gemmerne. Jeg er ret begejstret for Maja Design, så helt sikkert ikke sidste gang jeg køber mere af det.

Endnu et børnekort til min søster - billedkvaliteten er desværre ikke det bedste havde ret travlt.

kort i juventus farver
Igår ankom nevøen og niecen på ferie, så den kommer til at stå på hygge, uha vi får travlt, der er mange ønsker, det er mere eller mindre samme ønsker, hver gang de er her på ferie både hvad det angår oplevelser og madønsker, dog må jeg sige at skulle vi opfylde alle madønsker efterhånden, så skulle vi nok spise ca 10 gange om dagen!!! På oplevelseskontoen står en tur i zoo og på togmuseet, så det er da bare hvad vi skal!

Uh ikke et ord om min påskeferie er startet og først ender den 26. april midnat. Rigtig god weekend til jer alle og god påskeferie, hvad enten det er en kort eller en lang.10 kommentarer:

 1. Det er da nogle fine hurtige kort.

  SvarSlet
 2. Rigtig skønne kort du har lavet - elsker også Maja Designs papirer

  SvarSlet
 3. HOLD da op en lang påskeferie - det må du nyde. Så bliver der sikker mere fint at kigge på herinde i ny og næ. =0)

  SvarSlet
 4. Dejligt en gang imellem med nogle hurtige kort, og så får man jo brugt nogle af alle resterne samtidig.

  SvarSlet
 5. ja Maja design er bare super og dine kort er rigtigt søde, ikke alle kort behøver at være overdænget enkle og klassiske kort er også skønne.

  SvarSlet
 6. Fine hurtige kort, dejligt at få tyndet ud i restebunken=D Jeg er også ret vild med Maja design.
  Herlig påskeferie til hele familien

  SvarSlet
 7. Nemme kort :)
  Hvor dejligt med alle de ønsker fra dem :)
  Lyder til at blive en dejlig påske ;)
  God ferie :)

  SvarSlet
 8. Så er der kort til kortkasserne? :) Smart og enkel måde at lave kort på.
  Lækkert med så lang ferie... Nyd det!

  SvarSlet
 9. Hvor er det nogle fine CAS kort du har lavet og så dit fodboltkort, jeg er vil med det. Jeg var i hobbybutikken i gå og spørge efter sådanne nogle fodbolde, hun så helt mærkeligt på mig og kom med nogle små perleagtig fodbold, dem kan jeg jo ikke bruge til noget, vel. Hvor køber du din?
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en die, skal jeg skrive dem på listen. Lånte den af en at pigerne i Scrapklubben, men har så lige købt den på ebay i UK, da jeg fornemmede, det er en jeg kommer til at bruge meget.

   Slet