søndag den 1. april 2012

Konfirmationskort til en pige

Mens resten af huset stadigvæk ligger og sover, kan jeg vist lige nå et hurtigt indlæg. Igår tog vi et par timer i Zoo, sikke en kold fornøjelse, men vi hyggede os alligevel og en is blev det også til. Valgte at udstoppe min rygsæk med regntøj og ekstratrøjer til de 2 små, så der blev desværre ikke plads til kameraet.


Min søster havde jo bedt mig lave 2 konfirmationskort, det ene (et fodboldkort) var hurtigt lavet - er vist i et tideligere indlæg - det andet syntes jeg sjovt nok var lidt sværere at få taget hul på. Men med både en søn og nevø, der er vilde med fodbold, ja så er jeg jo på "hjemmebane". Det andet kort skulle være til en pige, der er vild med heste, det skulle være en hvid hest. Ja det var jo ikke meget at gå efter, men gav mig frie tøjler. Hesten måtte jeg efterlyse, da jeg ikke lige vidste, hvor jeg skulle opdrive en die med en hest. Hanneby var så sød at tilbyde at skære mig nogle heste og tilmed havde hun lagt lidt ekstra lækkerier i brevet, endnu en gang tusind tusind tusind tusind tak Hanne.
Selv med hesten i hus tænkte jeg så det knagede, for det hele skulle jo gerne gå op i en højere enhed. Men her er det færdige resultat, jeg er selv yderst tilfreds og det samme er søster, forhåbenlig vækker det også lykke hos modtageren.Den blomstrede baggrund er købt i Picturing the World, det samme er det ensfarvede karton. Dog var det ikke ensfarvede karton ikke købt til det formål, så det var rent held, at jeg havde noget ensfarvet karton hjemme, som passede. Det lilla karton har fået med en borderpunch købt ved Specialkøbmanden. Hest og charm er fra Hanneby. Der er udstanset med en spell binder og stemplet på, stemplet er købt på Convention, men kan ikke lige huske hvor. Bånd er fra Hobbyboden. Kortbasen er købt i Panduro på udsalg.

Idag står menuen på pandekager, det er altid et af madønskerne, når de er her.

I må have en rigtig god søndag og tak fordi i læste med. 

11 kommentarer:

 1. Dejlig kort til en hesteglad pige :)
  Også god søndag til dig.
  Hilsen
  Katharina

  SvarSlet
 2. Hvad er det også med det vejr, så tror man det er blevet forår og så pludselig er det frost om natten, koldt og blæsende om dagen, nå men sådan er Danmark jo. Men det lød som om i havde en god dag, selvom vejret ikke helt var med jer:)
  Super lækket kort du har lavet, uha ja jeg havde også været på den, hvis jeg skulle lave kort med en hest, godt at "Hanneby" kunne hjælpe:) lække kantpunch du har brugt og lækket papir, det blive hun helt sikkert glad for:)
  knus

  SvarSlet
 3. Rigtig skønt hestekort du har fået lavet

  SvarSlet
 4. Rigtig fint hestekort.
  God søndag.

  SvarSlet
 5. Flot hestekort, det vækker med garanti lykke hos modtageren.....

  SvarSlet
 6. FLot kort du har fået ud af Hestene jeg sendte dig :) ... :D - jeg håber også modtageren bliver glad .... :)

  Hvis der er andet du mangler må du bare sige til....

  Knus fra Hanneby

  SvarSlet
 7. Flot hestekort, du har lavet. Dejligt at man kan hente hjælp, på ss. Lyder som i havde en dejlig tur i zoo, og ja, i den alder er det vigtigere med ekstra tøj, end det er med kamera=D
  Velbekommen med pandekagerne
  Knus

  SvarSlet
 8. Sikke et yndigt kort. Det bliver konfirmanden helt sikkert glad for :)

  SvarSlet
 9. Flot koort til en hesteglad pige.

  SvarSlet
 10. Supersødt og elegant kort!
  God weekend.

  SvarSlet
 11. Super fint kort til en hestepige!
  God påske! :)

  SvarSlet