mandag den 26. marts 2012

Lidt kort

Endelig fik jeg lavet lidt igen, ikke så meget som jeg gerne ville, men håber lejligheden byder sig i løbet af ugen. Har ihvertfald et konfirmationskort, som jeg skal lave for min søster samt et fødselsdagskort til en i fødselsdagsgrp.

Min søster har spurgt om, jeg ikke kunne lave hende lidt børnekort, som hun kan bruge når ungerne bliver inviteret til fødselsdag.
Kongen fra biler, mon ikke det vil vække lykke hos en dreng.

Hello Kitty - burde kunne gøre en lille pige glad

Endnu et Barcelona inspireret kort - indeni sidder der en lynlåspose med et fodboldkort i- det helt store samlerhit hos fodboldglade drenge.

Endnu et pigekort - har her for første gang forsøgt mig med falske syninger, skal dog bare finde en ordentlig tusch, for den jeg brugte tværede lidt ud.
 Skal have lavet lidt flere børnekort - men mon ikke det kommer i ugens løb, jeg håber!


Det næste kort var et forsøg på at få udryddet nogen af mine mange 100ede postkort, som jeg har liggende fra dengang jeg samlede, postkort jeg selv har købt, når jeg har været på ferie eller tur, eller for den sags skyld. Jeg syntes dog de er lidt svære at bruge på mine kort, for af en eller anden grund syntes jeg der ofte er alt alt for meget farve på dem. 
Har forsøgt at komme distress ink på overfladen for at se om jeg ville have held med at dæmpe farverne lidt, men med den glatte overflade der er, lykkedes det ikke, det nærmest "skøjtede" rundt. Slibe på overfladen kan heller ikke anbefales. Overvejer lidt at klikke nogen af den i 4kanter og så sætte dem på med lidt mellemrum, men måske det bare bliver alt for kedeligt.
Det motiv jeg har brugt er fra en cafe i Frankrig (vil gætte på et sted i Paris), det har fået en tur gennem Big Shot med en af mine spell binders. Som baggrund printede jeg et gammelt kort over Paris ud på noget tegnepapir jeg engang købte i Panduro.
Lod det ligge og tørre, så krøllede jeg det sammen, distressede det forsigtigt hele vejen rundt i kanten og så fik det en gang med Vintage photo, kom også en smule ovenpå selve kortet. Rosen fik en smule lyserødt distress ink på oven, så den ikek var alt for hvid, så blev den lagt på et stykke gaze tværtet i Vintage Photo (uh den bliver godt nok brugt meget.
Er vild med et motiv, men måske det er lidt for nyt at se på til baggrunden. 

Jeg vil smutte en tur i Netto og købe den nye krimi af Camilla Läckberg. I må have en rigtig god mandag. Tak fordi i læser med.

10 kommentarer:

 1. Søde børnekort du har fået lavet.

  SvarSlet
 2. Sikke søde kort du har fået lavet

  SvarSlet
 3. Nogle søde kort du har lavet.

  SvarSlet
 4. Søde børnekort du har lavet ;o) og jeg er sikker på Hello Kitty nok skal glæde en lille pige ;)
  God aften til dig.

  SvarSlet
 5. Søde børnekort, du har lavet.

  SvarSlet
 6. Jeg skal også ud at have købt bog :)
  Total nuttede kort du har fået lavet.

  SvarSlet
 7. Vild flotte kort du har lavet, de er rigtig gode og er special vild med dit Barcakort, jeg er mega Barcafan :)
  Jeg køber ikke bøger mere, har samlet på Nordiske krimi, inden jeg blev syg - nu låner jeg på biblioteket - har ikke råd til at køber 2-3 bøger om måneden - jeg står i kø, som nummer 36 - opdagede det for sent, plejer ellers at have styr på det, men min anden hobby (scrap) har afledet min opmærksomhed, får også kun læst en bog om måneden, før læster 2-3 stk, haha

  SvarSlet
 8. Rigtig søde kort du har lavet til børnene. Og så må det da være dejligt at din søster bestiller kort. Det er godt at have faste kunder,.....
  Jeg læste også mange bøger engang......Det var før jeg begyndte at scrappe. Nu bliver læseriet ikke til så meget, men i perioder har jeg hørt lydbøger mens jeg scrapper - Så på den måde slår jeg 2 fluer med 1 smæk.
  Fortsat god uge herfra.

  SvarSlet
 9. Hej igen
  Rigtig god lang ferie ; )

  SvarSlet