fredag den 23. marts 2012

Vikaren

Må indrømme, det bliver ikke til så meget scrap i øjeblikket, der er for meget "uro" omkring mig til ,at jeg kan koncentrere mig ordentligt og det er så bøvlet, hver gang jeg skal have mine scrapting frem (og de skal jo også ryddes op væk igen) plus at jeg skal holde øje med tiden, om det nu kan betale sig at finde tingene frem i forhold til spisetider og måske er der andre der pludselig skal bruge spisebordet. Virkelig dræbende for kreativiteten og det irriterer mig ret så meget, hvilket absolut heller ikke gør det spor bedre.
I skolernes vinterferie havde jeg min datter med ud i Picturing the World for at shoppe lidt, hun ville gerne have noget papir til at lave lidt kort med og det karton/papir jeg havde opfyldte ikke hendes "strenge" krav! Hun tog sig god tid til at udvælge de helt rigtige ark og thickers (alfabeter) og hun valgte skam også nogen rigtig flotte ting.
Hun har siddet og nærstuderet alle detaljerne i sine ark, tror ikke der er en detalje som ikke er blevet studeret.
Har forsigtigt spurgt hende et par gange, om hun ikke skal i gang med at bruge sine ark og lave nogen kort? Så kikker tøsen bare på mig og siger IKKE nu, jeg nænner IKKE at klippe i det. Mon der er nogen der kender den følelse?? her kan jeg så ikke lade være med at grine lidt inden i mig selv, for før hun fik de ark, syntes hun, det var tåbeligt når folk ikke nænnede at klippe i deres ark, for det var jo kun papir/karton. Jaja min pige, der blev du vist lidt klogere.

Men tro nu ikke at pigebarnet ikke er kreativ, for det er hun skam, for man bruger da bare af mor's scrapting, for det nænner man nemlig godt at klippe i! 

Så eftersom jeg ikke selv får lavet så meget, kan datteren jo passende være vikar i dette indlæg, så her kommer de 2 kort, hun har fået lavet indtil nu

Det øverste kort blev til forleden og kun med lidt råd og vejledning, når hun spurgte. Det nederste lavede hun igår aftes, mens jeg lå på sofaen og jeg måtte ikke kikke før hun var færdig. Hun kom hen og spurgte om råd m.h.t. Big Shot, men ellers ikke.
Vi har en regel, at hun lige skal spørge inden hun går løs på mine ark (undtaget er dog de ensfarvede fra boghandleren) og det samme med pynten og er der noget hun er i tvivl om m.h.t mine værktøjer (ikke at jeg har så mange) så spørger hun også. Men det er vel også rimelige betingelser.

Hendes egne ark har allerede fået selskab af nogen af mine, skal dog lige siges, at hun spurgte MEGET pænt først medfølgende et par MEGET bedende øjne. Så nu håber jeg IKKE, hun øjner de ark fra Maja Design, som jeg netop har bestilt fra Hobbyboden og som meget gerne skulle komme idag, for de er bestemt IKKE til deling dem vil moderen gerne selv ae lidt før jeg tager hul på dem.

Tak fordi i læste med og rigtig god weekend.

 

16 kommentarer:

 1. Hé hé det er ikke nemt når der skal deles om de lækre ting =D Tænk hvis du skal til, at have hemmelige depoter =D
  Flotte kort datteren har lavet. Det er hermed bevist at hun også er scrapper =D
  god weekend også til vikaren

  SvarSlet
 2. Hahahah...
  Hvor er hun bare skøn..!!
  Hvor er det dejligt når vores kære børn kan hygge
  med os med vores hobby..
  Rigtig rine kort hun har fået lavet..
  Hun skal nok blive en god scrapper-
  så pas godt på dine ting hihih :)

  Fortsat dejlig weekend..

  SvarSlet
 3. Rigtig fine kort din datter har lavet. Ja det er ikke så nemt når der skal deles. :-))

  SvarSlet
 4. Rigtig søde kort din datter har fået lavet.

  SvarSlet
 5. Det er nogle rigtig fine kort din datter har fået lavet - kan godt lide ideen med bilen og muren - godt at hun spørger først inden hun går igang med dine materialer og sjovt at hun ikke nænner at klippe i sine egne :o)
  god weekend til jer

  SvarSlet
 6. Hun lyder som en rigtig sød vikar, og søde kort hun har lavet.... jeg har en lille niece som har det på samme måde, hun elsker også at være med til at scrappe....

  SvarSlet
 7. Hvor er det nogle flotte kort, hun har lavet. Jeg synes det lyder så dejligt, at i kan scrappe sammen, men det giver selvfølgelig også nogle udfordringer.. ; )
  God weekend.

  SvarSlet
 8. Fine kort hun har lavet.
  Hvor gammel er hun?
  Glæder mig også til at se om Silke bliver kreativ - hun er dog endnu kun 2 år :)
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er 15 år, så jeg nyder da, at hun gider hænge ud sammen med sin mor.

   Slet
 9. super flotte kort din datter laver.mennn moaren må da osse igang. måske du skulle finde et hjørne at have dine ting på hele tiden. ;O)))) det ville jo gøre din hobby lidt nemmere og spare dig lidt tid. pøj pøj
  go week end til dig og din familie

  SvarSlet
 10. Det er nogle fine kort din datter har lavet - hyggeligt med en fælles hobby uanset.

  SvarSlet
 11. Det er nogle rigtige flotte kort din "vikar" har lavet ;o) Hvor er det bare super fedt at hun har lyst til at være kreativ sammen med dig, jeg glæder mig bare SÅ meget til at min datter får så meget ro i rumpen at vi kan sidde og scrappe i mere end en halv time :o)
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 12. He he he hun er jo bare skøn og har da fundet det helt rigtige koncept .... brug af mors først og kun egne ting i nødstilfælde *gggg*.
  Meget flotte kort - ros til vikaren herfra :-)

  SvarSlet
 13. Rigtig flotte kort din datter har lavet ros til hende : )
  Det må være super hyggeligt at kunne sidde og scrappe sammen, men det giver jo også udfordringer *G* hun har helt fat i det rigtige, brug mors først og så måske ens eget tihi....
  Det er ikke nemt at skulle sidde og scrappe ved spise bordet, gør det også selv, heldigvis spiser vi de fleste gange i køkkenet , det give så luft til t jeg ikke skal pakke alt væk, hele tiden.
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 14. Ej hvor dejligt, sådan et rigtig mor/datte hygge projekt, altså ikke nu, men i fremtiden. Og hun har jo allerede regnet ud, hvordan man skal(nu mangler jeg den der ligger på gulvet og griner, du ved hvad jeg mener:D)
  Din datte har supertalent, jeg er vild med hende nederste kort,lækker detaljer, waw hvor er det godt gået. Det øverste er også et flot CASkort:)Hils hende mange gang og sig til hende, at hun har lave nogle. flotte kort:)
  Jeg sad lige og tænkte på, at hvis min datte skulle "kikke" i mine scrapsager, uha det skrammer mig lidt, ha ha.
  knus

  SvarSlet