lørdag den 14. januar 2012

Udsalg

Jeg har også været lidt på udsalg, har dog ikke fået taget billede af det hele, da nogen af de juleting som jeg har købt er blevet pakket til side.
jeg har været på udsalg
I Panduro Hobby fandt jeg en masse kort, der var pakket i poser, de kostede kun 1 kr pr stk (så 25 stk for 25 kr), så det syntes jeg ikke jeg kunne gå forbi. Lidt klippeark i vintage stil, som datteren syntes var for "fede" til, at jeg måtte lade dem ligge. Et par juleting røg der også ned i kurven. Jeg fandt også et bundt karton, 25 stk til 25 kr, det indeholdt både designark og lidt ensfarvet karton. Skæreunderlaget samt hobbykniven var ikke på tilbud, men en gave fra min søde datter, som syntes jeg skulle forkæles lidt, for jeg forkælede så tit hende. Hvor sødt og hun fik også et stort knus.
I Søstrene Grene fandt jeg en pakke med 10 mindre designpapir til 6 kr, godt nok ikke udsalg, men en billig penge. I Tiger fandt jeg nogen bogstaver til 10 kr pr pose samt nogen taleboble post it til 10 kr pakken.

Til jul gav vi min 5 årige niece en kreativ kasse, vi havde en kasse stående der havde været gummistøvler i, den blev så fyldt med bl.a. æsker til at designe på, broderikort til børn, broderigarn, børnenål, klistermærker, glimmerlim, en tube hurtig tørrende lim, lidt bånd, "rhin-sten", tape med motiv, lidt udstansede blomster og hjerter og en masse andre lækre ting. Desværre fik jeg ikke taget billede af alle herlighederne, men hun har virkelig hygget sig med den, så jeg er allerede begyndt at samle sammen til den kasse, hun skal ha til sin fødselsdag til efteråret. Jeg har købt nogen juleting på udsalg i Panduro Hobby og så vil jeg finde mere i løbet af året, gad vide om man kan finde nogen æsker, der er billigere end Panduro, men stadig i en god kvalitet, for de skal jo helst kunne holde til at blive brugt.

Der holdes fødselsdag for nevøen idag, men jeg har måtte melde afbud, da min tinnitus er for voldsom lige i øjeblikket, ret surt, for jeg ville jo gerne se, hvad han siger til kortet, men datteren tager med og så må hun aflægge rapport! Istedet for satser på jeg at få huset for mig selv en del af dagen, da de andre også har gøremål udenfor huset! Jeg håber på, der er overskud til lidt kort produktion, jeg har jo masser af kort at bruge af, det er nok straks værre med ting at komme på. 

Rigtig god weekend til jer alle og skal i være kreative i weekenden?

7 kommentarer:

 1. ihh waue skønne sager, det er jo herligt med nyt

  SvarSlet
 2. Ja hold da op nogle lækre ting. Nogle gang ærgrer det mig at bo hvor jeg gør - for har hverken, Søsterne Grene, Tiger eller Panduro i nærheden :-(
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 3. Ja man må sige der er til mange timers arbejde / hygge - god fornøjelse (:

  SvarSlet
 4. Lækre sager du har købt.
  God weekend.

  SvarSlet
 5. Vildt skønne ting man kan finde en gang i mellem. Det er nu dejligt. Rigtig god weekend til jer.
  Knuz Hille83

  SvarSlet
 6. Waw jeg skal da love for du har shoppet, det er skøøønt at købe på udsalg
  Rigtig god fornøjelse med de nye ting

  SvarSlet
 7. Det er ikke noget som et godt tilbud! ; )
  Tillykke med dit nye legetøj.

  SvarSlet