tirsdag den 17. januar 2012

Jeg skulle bare lige ..........

I kender det sikkert godt; "Jeg skulle bare lige" eller "Jeg skulle kun have". Igår skulle jeg bare lige ind i Panduro Hobby og have en hjerte punch, fordi dem jeg har var for små og det er ved at haste lidt med det kort den skal bruges til. De havde lige fået nogen af deres nye varer hjem, så det måtte jo lige studeres lidt nærmere og hurtigt øjnede jeg noget papir, som ville passe til et fødselsdags kort til min søster, så skulle der jo også købes et bånd, der passer til. De var ved at pakke de sidste udsalgsvarer væk fra bordet, så skyndte mig at snuppe en sparebøsse til en 10'er, har nemlig bestemt mig for at hver gang jeg laver et kort, så jeg lige hoste op med lidt penge, så der er til karton og kuverter, når jeg løber tør og forhåbentlig lidt ekstra! Der stod også det sødste lille blomsterspejl til en 10'er, ned i kurven med det, for det ville sikkert lige været for datteren og ganske rigtigt. Der kom lidt mere fodboldkarton med hjem, de havde lige fået noget nyt, så mon ikke der kan laves nogen søde fodboldkort ud af det?
Dagens køb

Dette karton skal "trylles" om et et fødselsdags kort til min søster

Til flere fodboldkort
Skal bare lige have fundet en cupcake til kortet til min søster, må se om jeg ikke er så heldig, at jeg har en liggende et sted. Det er det væreste ved at bo for småt, alle mine scrapting er pakket ned i kasser og æsker og presset ind på hylder her og der, der er ikke meget samling eller styr på det. Jeg overvejer kraftigt at købe nogen af de hængemapper, men har ikke plads til en vogn, dog mener jeg at set på et billede (fra et af de utallige scrapværelse fremvisninger der har været), hvor der var en som havde en kasse fra ikea, hvor de hængemapper kunne være i, men jeg ved ikke helt, hvor jeg skulle få plads til den uden at krølle mit papir. Men jeg bliver nødt til at finde ud af et eller andet system, for jeg har mere eller mindre mistet overblikket over de ting jeg har og hvor de ligger, suk! Nå, kom vist lige bort fra den cupcake, men hvis jeg ikke har en, så har de et stempel med en i Panduro Hobby, det kan nok også bruges uden en farvelægning.

Tak fordi i læste med :-)


8 kommentarer:

 1. Det var nogle fine indkøb du fik gjort.

  SvarSlet
 2. waw lækkert indkøb, dejlig når der ryger lidt/meget ned i kurven:)
  Jeg har et akivskab fra IKEA, men det fylder da lidt. Jeg bruger kun halvdelen af det og har en hel masse hængemapper der ikke er pakket ud, så tak for ideen:)
  God aften

  SvarSlet
 3. Lækre indkøb du fik gjort dig :)

  Hvis du ikk kan finde en cupcake derhjemme
  så googler du bare cupcake digi stamp- så er der sikkert et du kan printe ud og bruge :) enten printe på mønster papir eller karton du selv kan farvelægge :)

  Glæder mig til at se kortet til hende :)

  SvarSlet
 4. Lækkert med lidt nyt af og til - du kan tro, vi kender det med kun lige at skulle købe....

  SvarSlet
 5. Jeg tror vist nok at vi alle kender den unskylning =D
  Men det er også noget af det bedste, at komme hjem med de nye legesager =D
  Håber du finder en god løsning på dit papirrod. Der er flere på ss der bruger pizzabakker til at opbevare papir i
  KH lonol/Lonnie

  SvarSlet
 6. haha...Jeg har da prøvet det samme...så sent som i går.
  Det er slet ikke sjovt, når varerne sådan ligger og frister lige for næsen af en.
  Men så kan du jo glæde dig over alle de nye dejlige sager. Og se om du kan mase det lidt sammen. Jeg bor også i et hjørne nu, og har alt pakket i 117 kasser, og man mister overblikket.
  Jeg har rester i pizzakasser, og det er altså et fint system. De fylder ikke meget.

  SvarSlet
 7. Tak for din kommentar hos mig - og så et svar:
  Bogstaverne på morsdagskortene er fra Quic Kutz. De hedder License Plate.
  Her er et link, jeg håber du kan få til at fungere:
  http://www.jeansscrap.dk/product_info.php?products_id=1793&language=da

  Hav en dejlig dag. Og spørg igen, hvis du er i tvivl.

  SvarSlet
 8. Tak for alle jeres søde kommentar :-)

  Jean, er du klar over, hvor lækkersulten man bliver, når man googler cupcake, når man glemmer at tilføje digi stamp?!

  SvarSlet