torsdag den 12. januar 2012

Fodboldkort

Yndlingsnevøen har snart fødselsdag og han elsker fodbold, så selvfølgelig skulle han have et hjemmelavet fodboldskort.
fodboldkort med barcelonatrøje
Favoritholdet er Barcelona, så jeg måtte jo se om jeg ikke kunne lave en Barcelona klubtrøje og i den anledning måtte jeg lige sætte David Villa af holdet. Favoritspilleren er Messi med nummer 10, men der kommer han altså lige til at vente nogen år endnu. 
Jeg fandt en skabelon på nettet til trøjen og valgte at holde den i blå og så var det frem med lineal og saks for at klippe de røde striber til trøjen, et logo fandt vi også. Bogstaverne er punchet med min nye bogstavspunch og 7 tallet var fra en skabelon jeg havde fundet på nettet. Trøjen er klistret fast med 3D puder.  Design arket fandt jeg sidste år i Panduro Hobby (desværre fås de ikke mere). 

Jeg kan ikke helt beslutte om jeg er helt tilfreds med det. Overvejede kraftigt at klippe noget af designerarket af (hvis i forstår hvad jeg mener) og klistre det op på en hvid bagrund, det samme med trøjen og så klippe en af fodboldene ud og sætte fast med en 3D pude, men det modsatte min datter sig helt og totalt. Uanset hvad så tror jeg der er en dreng, som bliver glad for sit kort og som prikken over i'et får han bl.a. også 2 æsker fodboldkort (som han samler på) i gave fra os.
Hvad siger i, er det for rodet?

Måske jeg snart skulle finde et andet sted at tage mine billeder istedet for at flashe alle mine voksduge!

8 kommentarer:

 1. Det er rigtig fint - synes heller ikke det skal laves anderledes.
  Hvad er det for en bogstav punch?

  SvarSlet
 2. Det er denne her bogstavspunch
  http://www.cchobby.dk/haandstansejern-sortiment-1.aspx

  SvarSlet
 3. super frisk kort, det bliver han glad for

  SvarSlet
 4. Jeg synes at det er et fint kort til en fodbold-dreng.

  SvarSlet
 5. Det er da et rigtig godt drengekort. Det kan du godt være tilfreds med :) 1000 tak for din søde kommentar på min blog - og ja, sløjfen er lavet af gazebind :)

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 6. Det er da helt fantastisk som det er, jeg ville blive super glad for det kort, vil lige huske dig på jeg har fødselsdag den 8 marts, ha ha. Nej pjat, jeg er bare Mega Barca fan. Jeg bliver nød til at lave den trøje, tak for inspiration:D

  SvarSlet
 7. Messi er også min favorit, men det er mange år siden jeg var 10:(
  Så måske jeg skulle skrive til FCBarcalona og spørge om Messi kunne skifte nr, ha ha

  SvarSlet
 8. Tusind tak for jeres søde kommentar.

  Havde godt nok ikke lige regnet med, at jeg kunne være kilde til inspiration som nybegynder, jeg sidder og er helt glad :-)

  Fru Munkbøl, jeg er ikke helt sikker på, at de vil lade Messi skifte trøje og sikke et roderi, der kan blive i de trøjenumre .... haha Kunne være sjovt med kommentar a la denne; Nummer 10 er Messi, nåhr nej det er Messi med nummer 25, nåhr nej det var sidste kamp eller Det blive spændende at se, hvilket nummer Messi stiller op med idag ... haha total forvirring. Du må da bare igang med at lave en Barcelona trøje, er spændt på at se den :-)

  SvarSlet