onsdag den 11. januar 2012

Julen varer lige til ........

Måske har i fået nok af alt juleriet, måske har i lavet så mange julekort sidste år, at i er mættet det næste halve år, men jeg håber i har lyst at læse/kikke med alligevel.
Da det kedelige vejr satte ind - ja ja, vejret i Danmark er kedelig det meste af tiden, hvis du spørger mig (er det ikke for koldt, så er det for vådt eller en sjælden gang for varmt) og kalenderen viste november havde jeg ikke fået lavet et eneste kort siden de 19-21 konfirmations indbydelser. Jeg kan ikke en gang sige det var fordi det hang mig ud af halsen, men måske var jeg bare blevet mættet for en stund? 
I det lokale supermarked kom jeg forbi en "rode-kurv" og jeg kan altså sjældent gå forbi sådan en, min nysgerrighed må bare tilfredsstilles, for tænk om der ligger guld dernede, jeg er sikker på i har det lige sådan, om i vil indrømme det er en anden sag ... hehe.... Fandt de flotteste metal kobberfarvede kort, 10 stk for en 20, ned i kurven med dem, efterfulgt af en pakke kuverter der passede til og en pakke med nogen elfenbensfarvede kort. Men så kortsluttede det vist for mig, for der røv ikke mere i kurven, og hvor har jeg fortrudt det siden, for hvad med den flotte blå farve der også lå i "rode-kurven", havde jeg haft bare lidt sund fornuft, så havde jeg fyldt kurven!!!!! Jeg forstår godt, hvis i føler jer chokeret, det ville jeg også være!!
Hjemme sad jeg og beundrede de flotte kort og så var den der - julekort, selvfølgelig skulle der produceres julekort af dem, for de var for smukke til andet. Tror man skal være scrapper/kort-mager for at forstå det her :-)
julekortproduktionen 2011

syntes slet ikke billede og lys gengiver kortets smukke farve

endnu et julekort

og endnu et
Båndet fandt jeg i Panduro Hobby 3-4 kr for en meter og det passede jo smukt til kortet. Langt de fleste af dem af dem er jeg yderst tilfreds med, men et par af dem ville jeg lave lidt anderledes, hvis jeg skulle lave dem igen.
På en shoppe/hyggetur med en tidligere kollega fik jeg berettet ret så meget om de her julekort, jeg havde lavet, så hun lagde billet ind på en julehilsen i et hjemmelavet kort. 
Syntes jeg havde lyst til at lave et kort, som ikke lignede de andre, jeg netop havde lavet og kom så i tanke om, at der vist var noget i en af de designmapper, jeg købte for en billig penge i forbindelse med en åbning af en ny Panduro Hobby butik (købte dem, for hvis nu man en dag skulle bruge og se det skulle jeg jo også - altså lidt fornuftig er jeg da en gang imellem!!)
julekortet til en tidligere kollega
Hun blev rigtig glad for sit julekort og jeg oplevede for alvor glæden ved at give en hjemmelavet frem for et færdigkøbt.
Så stillede datteren, hun kunne også godt bruge et til at gi en veninde og moderen sagde glædeligt ja.
julekortet jeg lavede for yngstebarnet
En ting er helt sikker, det er ikke de sidste julekort, jeg har lavet!

Tak fordi i læste med og tilsidst er der kun at sige, at nok holder jeg af julen, men hos mig varer kun til dette blogindlægs sidste punktum.


8 kommentarer:

 1. Hi hi ja sådan kan det gå når man kommer i det lokale supermarked.. Jeg er jo altså en af dem som kan lave julekort hele året. :-))
  Du har fået lavet nogle fine kort.

  SvarSlet
 2. Tak for din kommentar Gitte. Ja de supermarkeder kan være farlige, men jeg fatter stadig ikke, at jeg ikke hamstrede flere kort!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare nogle dejlige julekort du har lavet..
  Det ser fedt ud i guld!!!

  SvarSlet
 4. Tak Jean. De er faktisk kobberfarvede, men belysningen eller fotografen er bare elendig!

  SvarSlet
 5. Ja det er fantastisk at se hvad folk synes om ens hjemmelavede kort, Dine julekort er ihvertfald flotte.
  P.S. Du lægger en kommentar - enten i det felt der er under de andre kommentarer eller trykker på en link (tekst) hvor der står "skriv en kommentar" eller noget i den stil. Nogle gange skal du skrive et "password" for at lægge beskeden op . det er fordi der er nogle de rhar "låst" deres blog for kommentarer for at undgå spam. Jeg har heldigvis ikke oplevet spam endnu, så min er ikke låst.

  SvarSlet
 6. Grundt til at jeg har købt det på rulle er fordi jeg skal lave et specielt kort, hvor det er vigtigt det ikke "falder" sammen der hvor der ikke er puder. Ellers bruger jeg også puder normalt.
  VEd ikke om du så programmet How2scrap på TV4 mandag/tirsdag - der viste hun nemlig et kort med et rullende tandhjul.

  SvarSlet
 7. Meget smukke julekort, super flotte farver waw :)

  SvarSlet
 8. Lækre kort D: - flotte ting :D

  SvarSlet