søndag den 22. januar 2012

Diddlkort

Yngstebarnet samlede engang på Diddl-papir og nu ligger det bare og samler støv. Det er dog planen at kusinen skal "arve" det, jeg fik lov at gå lidt på rov i det, bare roligt min niece får stadigvæk MEGET og det var kun det der var byttere af jeg tog.
Så nu har jeg lidt flere scrapting at finde plads til.
Jeg må sige at diddl-papir ikke er det nemmeste at stanse i, det har nu intet med papirkvalitet at gøre, men figurerne på papiret er altid placeret meget tæt på et hjørne, så der er ikke meget plads omkring figureren at gøre godt med.
Trods vi havde huset fuld af unge mennesker tog jeg alligevel chancen og fandt lidt sager frem til at lave et par kort og det lykkedes selvom jeg et par gange måtte rydde mine ting sammen for at folk kunne komme til spisebordet og spise.


Så fik jeg prøvet min ny cirkel- og scalopcirkel punch, jeg havde godt nok en forestilling om, at der var mindre af scalopcirklen der ville kunne ses, men måske tager jeg bare fejl der. Diddl figuren fik lige et lille stykke selvklæbende tape og blev sat fast på et af de små stykker karton, som jeg fik af min far før den blev stanset ud. Cirklen blev sat på 3d puder. Jeg valgte at bruge resten at diddlpapiret som baggrund på kortet. Man kunne evt. stemple det med et tillykke.
Motivet er vel næsten selvskrevet til at blive brugt til et af de kort i stil med tandhjulet, jeg har dog ikke de nødvendig redskaber, så det må vente

Det næste kort er bare en favorit, jeg syntes motivet er så sødt Af en eller anden grund vender blogger det sidste billede den forkerte vej, lidt tåbeligt man ikke kan få lov at vende dem.


Til dette kort har jeg brugt omslaget fra et kladdehæfte. Motivet på forsiden blev stanset ud med en stor cirkelpunch (igen satte jeg et at de små stykker karton, jeg fik fra min far fast bag på motivet inden jeg stansede, for at give det lidt støtte), cirklen fik et par 3d puder klæbet bagpå. Til baggrunden brugt jeg bagsiden af omslaget. Desværre har Diddl så store fødder, at de er næsten umulige at få med. Det er lidt svært at se på billederne, men Diddl kigger gennem et forstørrelsesglas.


Jeg har taget billederne med mit lille kamera. Fik ordnet spejlreflekskameraet datteren havde bare leget med slørkanppen, så hun fik besked på en anden gang, sætter hun lige indstillingerne tilbage til det de var inden hun begyndte at lege med kameraet.


Et par nemme kort at lave og jeg har stadig mere papir tilbage. Jeg har ingen ide om, hvad jeg vil bruge kortene til.


Tak fordi i læste med og jeg håber I har haft en god weekend.

4 kommentarer:

 1. Fede kort - elskede selv diddl engang :-)

  SvarSlet
 2. Det vækker minder med Diddl..
  Var selv stor samler som teenager,
  samlede på alt muligt, figure, blyanter
  viskelædder, papir blokke, brevpapir,
  kladehæfter ja alt muligt.. Det var en
  dyr samling som teenager da alt kostede
  ret meget husker jeg...
  Elskede også selv at tegne den sjove
  figur...

  Søde kort du fik lavet af de skønne fund :)

  Dejligt du fandt ud af hvad der var galt med kameraet ;)

  SvarSlet