fredag den 20. januar 2012

Pakke

Idag var det min tur til at få en pakke, få er vist for meget sagt eftersom jeg selv har betalt den, men derfor kan man jo godt glæde sig over den er kommet. Jeg havde bestilt et par småting ved hobbyboden, og i modsætning til sidste gange jeg har bestilt på nettet bestilte jeg kun det, jeg skulle have og ikke indtil jeg ramte fri porto, men der var da flere ting som fristede. Men med de seriøse pladsproblemer til mine ting til kort, syntes jeg ikke, jeg ville gøre det mere uoverskueligt. Dagens høst
De 2 punches er nogen jeg har ville have et stykke tid, alene af den grund, at jeg godt kan lide cirklen sat sammen med den scallop cirkel. Cupcakes stemplerne røg med, da jeg skal bruge en cupcake til det fødselsdagskort til min søster og det var både billigere plus at der er 3 i pakken mod det ene jeg kunne købe i Panduro. Cupcake papiret var måske ikke lige en nødvendighed, men tænkte det nok godt kan bruges. Knapperne (Graphics 45) fik jeg en forestilling om kan bruges til et fødselsdagskort, jeg snart skal i gang med.

Som jeg skrev ude på Scrapsisters har jeg fået noget karton af min far, som jeg efterlyste ideer til hvordan jeg evt. kan bruge det, det har hele tiden været min forestilling at bruge det til kort på en eller anden måde. Her kommer lidt billeder

Det mindste stykke er ca 10x12,5 cm og det store 12x20cm
forsiden er blank og bagsiden lidt mat i det

Indholdet af den brune kasse (de store stykker)

Indholdet af den hvide kasse (de små stykker)
Der burde være underholdning til et lille stykke tid .......... mindst!

Her lige før jul købte jeg i fællesskab med min datter et spejlrefleks kamera, men gad nok vide hvad pokker hun har lavet ved det, for nu tager det slørerede billeder, så der er vist en ung dame, der får ørerne i maskinen. Hun har sikkert fået pillet ved et eller andet, men træls når man står og vil bruge det og så det bare er en gang slørerede/uskarpe billeder man får taget.

Jeg regner ikke med at få lavet noget kreativt i weekenden, da knægten holder fødselsdag for vennerne imorgen og i aften kommer der et stort rykind af venner, som kommer langvejs fra, 8-9 stykker, så 12-14 mennesker på vores 82m2. Måske jeg bare skulle trække mig tilbage til soveværelset med mobilen og spille wordfeud?

Rigtig god weekend til jer.

10 kommentarer:

 1. Dejligt ting du har købt.
  Det "store" af katonnet ville jeg bruge som kort og så klistre ting ovenpå. Næsten den rigtige størrelse.

  SvarSlet
 2. Lækre ting du har købt. Mon ikke du finder noget at bruge al det karton til. :-)

  SvarSlet
 3. Sikke mange lækre ting du har købt - skønt med så meget hvidt karton helt gratis - de store kan laves til 10x10 cm kort og de små stykker kan jo stanses ud med dine nye punch.

  SvarSlet
 4. Ejj hvor lækkert med en pakke til dig selv ;)
  Dejligt med lidt selvforkælelse ;) Det skal
  der være plads til tihihii :)

  Kartonet kan du vel stemple på og farvelægge på??
  Så er der da noget at øve på også tihihi..
  og de store er jo gode til mindre kort..
  De kan også skæres ud til tags du selv kan
  lave hul i og pynte.. Elsker tags.. De kan bruges
  til mange formål jo :)

  Rigtig god fornøjelse ;)

  SvarSlet
 5. Aj så var det dig, der har snuppet den sidste pakke Muffinspapir, den havde jeg liggende i favoritter - fy fy ;)
  Du kan i øvrigt bestille og bestille hos uden at nå fragtfri grænse hos Hobbyboden, de har lige lavet om til fast lav porto uanset ordrens str.
  Hav en rigtig god weekend ◕‿◕

  SvarSlet
 6. Lækre sager du har købt og super super lækkert med gratis karton. Jeg er en stempelpige og synes derfor at det er lækkert.
  God weekend.

  SvarSlet
 7. Dejligt med nye legesager :)
  Åh, hvor skønt med alt det GRATIS karton. Det er da super til små kort og til at stemple på :)

  SvarSlet
 8. Dejlig pakke du har foræret dig selv og tænk at være så heldig at FÅ hvid karton i så store mængder heldige dig. Nu ved jeg ikke hvilket kamera I har - men min mand havde engang samme problem med sit Nikon kamera - han havde skiftet objektiv og havde fået ramt en lille knap der gav problemet. Håber du får det løst - ellers ned i butikken og spørg - lur mig om I er de første der har en "hovsa" problem med alt det fine nye teknik vi omgiver os med nu om dagen. OG havde jeg nær glemt TAK for din kommentar hos OSH. =0)

  SvarSlet
 9. Hej igen.
  Jeg er ikke klar over hvilket stempel du spørger til, men Paris stemplerne er gamle stempler fra Kreative fornemmelser.dk og det samme er blomsten.
  God weekend.

  SvarSlet
 10. Lækkert med de ting du har fået dig! Hvis det er din datter er kommet til at indstille på knappen, hvor du kan bestemme lukketiden. Så kan det være derfor den tager uklare billeder. Da jeg ikke ved nøjagtigt hvad det er for et kamera du har, så kan jeg ikke guide dig igennem det, men hvis du kan fortælle mig navn osv på det, så kan jeg muligvis godt hjælpe dig igennem det. Bare skriv til mig på mie_toft@yahoo.dk og så skriv kamerahjælp i toppen, så vil jeg godt se om jeg kan hjælpe dig! :o)

  Fra din medscrapsister Mie/Frk Toft

  SvarSlet