søndag den 29. januar 2012

Lidt af hvert

Igår var jeg på besøg hos en scrapper for første gang, det var rigtig hyggeligt. Hun havde lovet at vise sin Big Shot frem og nu er der ingen som helst tvivl, sådan en skal jeg bare have mig! Men jeg var glad for, at jeg fik lov at prøve en før jeg køber, jeg havde også selv noget karton med så jeg kunne udstanse mig nogen ting. Jeg fik også fyret en masse spørgsmål af, for hun havde så mange forskellige ting *her skal der være en savlende smiley* og nu tør jeg også godt kaste mig over tværte og embossing. Det var også rigtig hyggeligt at møde en med samme interesse og jeg skal helt klart en tur i den lokale scrapklub. Jeg er meget taknemmelig for at et vildfremmedt menneske gad bruge en eftermiddag på mig og mine spørgsmål, hun vil dog ikke holdes ansvarligt for opstående behov, og jeg vil ikke holdes ansvarligt for eventuelle vandskader efter mit savleri!


Min mor har snart fødselsdag og jeg ved hun forventer et hjemmelavet kort - well det havde hun nu fået under alle omstændigheder! Det er dog ikke lavet her i weekenden, som har været fyldt med et fødselsdagsbarn, scrapbesøg og idag er der dømt hygge med yngstebarnet.


Kort til min mor


Urtepotten er stanset med et stansejern fra en surprisepakke, jeg købte med 30 stansejern/punches. Desværre er den ikke ret godt til at stanse i karton, så der måtte nogen forsøg (og karton) til før det lykkes, har prøvet at stanse i staniol, men det hjalp ikke. Den stanser dog helt fint i papir. Den er stanset ud i fra et ark i en designmappe, jeg købte på tilbud i Panduro Hobby, da de åbnede ny butik. Bladene er også fra en punch i den surprisekasse. Blomsterne er udstanset med en hjertepunch (fra samme kasse) og så foldet en gang på midten (ideen er fra en blog jeg så sidste år, kan ikke huske hvor). Papiret er fra en pakke strimler til at flette julehjerter med og er købt i Netto, datteren gik amok med at flette dem og jeg gemte alle de strimler der blev klippet af.  Båndet er fra en pose blandede bånd jeg engang købte i Søstre Grene. Blomsterstænglen er skåret på min skæremaskine fra en rest jeg havde, kunne godt have skåret den lidt tyndere, men var også bange for at skære den for tynd.


Torsdag tilbragte vi 7 timer på skadestuen med yngstebarnet, der havde brækket lillefingeren og fredag (ovenikøbet på hendes fødselsdag) ringede de og sagde, de havde kikket nærmere på hendes røntgenbilleder og hun skal komme ud til en nærmere undersøgelse mandag (imorgen). Hun tager det fint, det er nok mere moderen der ikke syntes det er spor sjovt og har ret ondt af barnet, også selvom hun lige er blevet 15.

6 kommentarer:

 1. Super flot kort du har fået lavet : ) er så træls når en punch ikke virker som den skal : (
  Øv med yngstebarnet, håber det ikke er for slemt i morgen. Tillykke med hende, håber i får en god dag trods brækket finger : )

  Skønt at du har fået lov at røre og mærke en masse Scrapting og bigshotten er en af de ting man bare må have : ) du har sikkert fået en masse nye behov tihi... Pas nu på : )
  God søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Ps har lige svaret dig på min blog : )

   Slet
 2. Jeg elsker også min Big shot! Du vil aldrig fortryde ; ) : )
  Flot kort.
  Du og din familie må have en god søndag aften.

  SvarSlet
 3. Jeg har aldrig fortrudt at jeg købte en Big shot.
  Fint kort.

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagsbarnet:) Jeg købte en Big Shot for et halvt år siden, den er skøøøøøøøøøøøn, jeg mangler bare 1000 dies:), men skal shoppe lidt i morgen, så mangler jeg når kun 997, ha ha.
  Rigtig flot kort, håber du snart bliver ejer af en Big Shot:)
  God aften

  SvarSlet
 5. Flot kort, stakkels fødselsdagsbarn, sådan at rende rundt med en brækket finger.
  Jeg elsker også min big shot, og du vil blive glad for din, når du en dag får/køber den
  KH lonol/Lonnie

  SvarSlet