mandag den 8. juli 2013

Guldbryllup

I mandags havde mine forældre været gift i 50 år og i lørdags fejrede vi dem med maner.

Jeg havde lavet bordkort til dem, skåret på Silhouetten og så pyntet med lidt liquid pearls (guld, naturligvis)
De ønskede sig mest penge, så de kunne komme ud og rejse, så i stedet for et fladt kort med penge i, besluttede jeg at lave en exploding box, fra os tøser, svigersønner, børnebørn og hunde (så er ingen glemt!). Tut på exploding box.

Det er nok det største projekt jeg har kastet mig over indtil videre. Papiret er fra Lost & Found 3  (MME) og Heidi Swapp.

På låget har jeg brugt følgende dies: Lovely Lei (venligst udlånt af Gitte, men jeg bliver bare nødt til selv at eje den!), Pippi Butterfly og Isabelle Butterfly alle fra Memory Box. Lovely Lei er skåret ud på cremefarvet glitter papir og sommerfuglene er skåret på guld karton samt vellum. Så er der brugt en masse halvperler i forskellige størrelser.

Bogstaverne, & samt 50 er skåret med følgende dies: Large Typewriter Uppercase Alphabet Set og Large Typewriter Number Set fra Memory Box. De små hjerter (ved 50) er Heart Delights die fra Memory Box. Igen er der brugt guld karton og cremefarvet glitter karton.


 Det er måske ikke lige til at se, men 50 er lavet ved jeg har limet 11 stk 5 og 0 sammen for at give dem lidt tykkelse, da de 3 første var limet sammen lavede jeg et lille hul og trak ståltråd igennem og så limede jeg ellers flere tal på både foran og bagpå. Det grønne er Ivy Tendris die (igen en Memory Box die). Sommerfuglen er samme die som på låget. Banneret er en spellbinder (lånt af Gitte, dejligt, når man sådan kan låne af hinanden).

 På dette lag har jeg brugt af de små glitter hjerter, jeg brugte til forsiden.
 Dette lag brugte jeg til at skrive vores hilsen, den kom til at fylde 3 af siderne.

Lommen (Heidi Swapp) sidder på samme "lag", som vores hilsen og blev brugt til pengene. Så lykkedes mig at finde noget noget rejserelateret, der passede med resten af papiret, jeg brugte.

Rigtig god mandag.


10 kommentarer:

 1. Wauw! Sikke et projekt og sikke et resultet! Virkeligt flot!
  Mange hilsner fra Tina M.

  SvarSlet
 2. Hold kæft, hvor er den fantastisk! Den er dælme flot.

  SvarSlet
 3. WAUW hvor er den bare flot of ja det er da et kæmpeproject, men bestemt arbejdet værd, og det er jeg sikker på dine forældre også syntes.

  SvarSlet
 4. Super flot. Tillykke med dine forældre.

  SvarSlet
 5. Super flot og gennemført projekt du har haft gang i. tillykke med forældrene, mon ikke de blev glade.

  SvarSlet
 6. Rigtig flotte projekter, du har lavet!

  SvarSlet
 7. Tillykke med dine forældre. Din explosion box er blevet mega flot og jeg glæder mig til at høre om dine forældres reaktioner på den fantastiske æske.

  SvarSlet
 8. Tillykke med dine forældre og sikke en fantastisk flot Explosion box du har lavet. Hvor er den bare vellykket og den blev sikkert modtaget med stor glæde og i vild beundring!!

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare flot!! Jeg er sikker på at både de smukke bordkort og den flotte æske gjorde lykke :)

  SvarSlet
 10. Tillykke med dine forældre. Det har været en stor dag - ingen tvivl om det.
  Superfine ting du har lavet, og den explodingbox er da bare både en god ide og så flot. Tror bestemt far og mor blev glade !

  SvarSlet