mandag den 1. april 2013

Endnu et fødselsdags kort

Idag har Anja fra verdens herligste fødselsdagsgruppe fødselsdag, hjertelig tillykke med fødselsdagen. Det er også idag at verdens bedste scrapforum fylder hele 5 år, tillykke til ScrapSisters.

Til Anja lavede jeg dette kort, som er skåret på kamelen.
Papiret er Tilda. Dies er fra Memory Box (det kan vist ikke være anderledes!).

Et af mine "nytårsforsæt" var at prøve at lave ting som ikke bare var det almindelige kort (14x14/6"x6" eller a6), jeg plejer at lave.
Men må nok tilstå, at var det ikke fordi jeg havde fået en silhouette i julegave, ja så fik jeg IKKE lavet de anderledes ting!

Rigtig god sidste påskedag til jer og håber i nyder det gode vejr, jeg tror jeg vil nyde det ved scrapbordet! Jeg elsker godt vejr, men det betyder ikke man nødvendigvis absolut skal opholde sig ude i det.

9 kommentarer:

  1. DEt fordelen ved silhouettemaskinen.. det så nemt fordi man kan lave alt muligt og få den til at skære det så alt passer sammen og man ikke bruger flere timer på at måle og skære :)

    Synes det et skønt kort du har fået lavet :)

    Rigtig god sidste påskedag :)

    SvarSlet
  2. Flot kort du har lavet.....

    SvarSlet
  3. Hey søde..
    Tak for din kommentar..
    Det med tallet 26 er ikke svært :)
    Du skriver tallet/ordet- med den skrift og størrelse du nu vil i silhouette. bagefter højreklikker du på det og trykker- OFFSET - så kommer der en skærelinie uden om. så flytter du teksten/tallene væk og hvis der er noget indeni i den yderlinie så klikker du flere gange på det til der kommer grå prikker så kan du trykke på prikkerne og på delete ovre i højre side. så fjerner du det indeni :) så det bare at skære det ud på de farver karton du nu vil..
    Var det forståeligt??

    SvarSlet
  4. Flot kort. Den type vil jeg også snart forsøge mig med...

    SvarSlet
  5. Hvor er det yndigt!! Virkelig lækker foldning også!

    Knus :)

    SvarSlet
  6. Smuk kort du har lavet til Anja, - den tror jeg hun bliver glad for

    SvarSlet
  7. Det var godt nok fint. Det må Anja bestemt være blevet glad for.
    Og et godt nytårsfortsæt at have. Måske man skulle overveje at lave lidt flere af de kort med udfordringer i.

    Rigtig god dag til dig.

    SvarSlet
  8. Hello, Thank you for visiting and following my blog I am here to do the same, Your card is gorgeous I like the design and the colours. re Pormarkers there are alot of good tutorials on Youtube which I found a great help when I started with them.
    Kevin xx

    SvarSlet