lørdag den 19. januar 2013

Fødselsdags kort til Mette

Hip Hurra idag har Mette fra fødselsdagsgruppe 4 fødselsdag.

Her er mit kort til Mette

Kortbasen er genbrugskarton, baggrunden er købt i Panduro. Yderst i højre side har jeg sat en bort (punch fra Søstren Grene) og derefter et halvt lynlås-bånd (tror det er fra Maya Road). TH ginen er skåret ud i finer og foden er forkortet. Så har jeg brugt et stykke blonde fra lageret og en blomst fra Panduro, der er samlet med en brad. Altså jeg bliver nok aldrig god til at putte meget pynt på et kort og med dette kort var jeg virkelig i vildrede mht hvor lidt og meget pynt der skulle på, dels syntes jeg det  flotte papir skulle kunne ses og dernæst er det synd at dække for meget af fineret, så derfor endte jeg i den "sparsommelige" afdeling med pynt.

Det holdt hårdt med at få lavet dette kort til Mette, aldrig har jeg skulle lave så mange armbevægelse, mens jeg har lavet et kort.
Når i ser dette billede kan i jo nok gætte hvorfor, haha. Det er både en fordel og en ulempe ved at have en stor hunderace og samtidig en race, der gerne vil være med i alt hvad dens ejere laver, hun er dejlig hende Abby. Så måske kortet er pyntet med et sort hundehår eller 2. 

Nå jeg må hellere se at få pakket de sidste ting ned, taxa er her om - hjælp - 5 minutter, datteren og jeg smutter østpå til fødselsdag hos nevøen. Forsat god weekend.


11 kommentarer:

 1. Skønt kort du har lavet til Mette

  SvarSlet
 2. Fint kort... Synes det er så lækkert med finer og lynlås... nogle lækre materialer ;) Kender godt det med at hunden skal blande sig (og her skal barnet også være med :D)... God dag

  SvarSlet
 3. Rigtig sødt kort du har lavet til Mette. Og så er din nye signatur da bare for sjov...hihi.
  God weekend til jer.

  SvarSlet
 4. Et sødt kort - fin ide med ginen i finer..

  SvarSlet
 5. Hvor sødt, men din bagside er skøn siger en dyreven. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. Rigtig flot kort du har lavet til Mette, super fedt med den lynlås:)

  SvarSlet
 7. Det er et herligt kort. Hvad er det for noget lynlåsbånd? fortæl fortæl... hvor har du købt det?
  Forsat god weekend.
  Knus.

  SvarSlet
 8. Flot kort. du har lavet til Mette.

  SvarSlet
 9. Rigtig flot kort du har lavet - fed med den lynlås
  God søndag

  SvarSlet
 10. Skønt og flot kort du har lavet og meget smukt papir.

  SvarSlet