torsdag den 6. december 2012

Udfordring

I denne måned har  Picturing The World juleudfordringer kørende på deres blog, normalt deltager jeg ikke i udfordringer, syntes ikke helt jeg kan hamle op med det endnu, men denne udfordring lød på julekort med finer (eller træpynt) og glimmer, det finer syntes jeg lød ret så spændende, så det måtte altså bare prøves!

Jeg er vild (og så overdriver jeg ikke!) med dies fra Memory Box/Poppystamp og jeg var ikke i tvivl om andet end at det finer bare måtte afprøves på en af de dies.
Det kom der dette kort ud af til udfordringen.
Dies: Memory Box/Poppystamp og Marianne Design
Har brugt en sort kortbase og så klippet 3 snedriver ud, den yderste er sat på med 3D puder. Jeg har ladt lidt græstotter stikke op af sneen her og der. Hjortene er skåret ud i "hård" finer, som fik dobbeltklæbende tape på bagsiden inden den røg igennem Big Shot, men må sige, at den hårde finer nok ikke er så velegnet til de dies med helt fine detaljer, ihvertfald overlevede det store flotte gevir ikke mødet med den hårde finer. Juletræet  er skåret ud i Diamond refleks tape, er vild med det spil det giver (kan man ikke rigtig se her), så har et par ruller liggende i skuffen. Snedriverne har fået noget stickles (crystal) for at give det lidt "frost".

Jeg mangler stadigvæk at lave 12-13 julekort af dem vi skal sende (til næste år går jeg igang i januar, ok måske ikke, men så næsten!), så besluttede at lave endnu et i stil med ovennævnte. Havde også købt noget blødere finer, så måtte lige se, hvordan det samarbejdede med med de detaljerede dies.
Det gik meget bedre med det bløde finer, så nu ved jeg det til en anden gang. Der kom ikke noget god jul på dette kort, da det skal sendes over atlanten, til gengæld sætter jeg en merry christmas inden i, da dem jeg havde ikke rigtig passede til kortet.

Forsat god aften, jeg kæmper stadig med at blive helt frisk, men det går da fremad.

10 kommentarer:

 1. åh... denne var smuk
  rigtig god 6 december til dig,
  knusss

  SvarSlet
 2. flotte kort... krydser finger for du vinder

  SvarSlet
 3. Meget flotte kort. Skønne hjorte.

  God bedring.

  SvarSlet
 4. Sikke søde kort du har lavet og fedt at du tør udfordre dig selv ;-)

  SvarSlet
 5. Skønne kort, jeg elsker også de dies fra Memory box de er så flotte. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. Skønne, smukke kort. Flot med fineren.
  Rigtig god 7. dec - og god bedring.

  SvarSlet
 7. Jeg ved ikke hvad en "finer" er, men jeg ved du har lavet nogel helt fantastiske flotte jule kort, waw, waw og waw. Jeg syntes helt bestemt ikke du skal være i tvivl om, at du kan vidne med dem.
  Rigtig god bedring:)

  Kæmpe knus

  SvarSlet
 8. Kanon flotte kort.
  God bedring og aften.

  SvarSlet
 9. Super smukke kort du har lavet
  God sne søndag

  SvarSlet
 10. Åh, hvor skønne julekort!

  SvarSlet