søndag den 2. december 2012

2 december-2012

Havde ellers overvejet om jeg skulle blogge fra den 1-24 december, men picasa drillede så gevaldigt igår, da jeg ville forsøge at finde den mappe på computeren, hvor de billeder jeg tager af mine kort ligger. Lunten er kort i øjeblikket, da jeg har været syg lidt over en uge, så jeg gad slet ikke.
Syg er måske for meget sagt, for jeg har det ikke skidt nok til at ville blive hjemme fra arbejde, hvis jeg havde haft et, men jeg er absolut heller ikke på toppen. Render og hoster og er stoppet i hovedet, men der er ikke noget at pudse ud, så går og krydser fingre for det ikke sætter sig til en gang pande-bi-kæbehulebetændelse eller ørerne (hørelsen er endnu ringere i disse dage).

Ville ellers have ændret størrelse i picasa på de billeder, der skal på bloggen, men mappen kan jeg ikke finde via picasa, så det må blive en anden dag.

Igår ville jeg have vist det bryllupskort, som jeg havde lavet for min søster, 
Dies: Marianne Design og NellieSnellen
Papir: Maja Design
Blomster: WO

I vores fødselsdagsgruppe har vi lavet adventskalender og jeg modtager fra Camilla24, det er bare så hyggeligt! Idag fik jeg 
Tusind tak Camilla.

Fik lavet lidt lidt julepynt idag - burde vel egentlig have lavet julekort, for mangler stadigvæk 12 ud af de 26-27, vi skal sende. Ideen fik jeg ovre ved Pips
Båndet fandt jeg til en flad femmer i den lokale Fakta, butikken skulle rives ned og genopbygges i en meget større størrelse, desværre købte jeg kun en enkelt rulle af det, for kunne ikke rigtig bestemme mig for om jeg kunne bruge mere af det. Surt surt og et velfortjent spark bagi til migselv fra migselv.

Det kan godt være jeg hader sne, men Abby hun elsker det og det var en fryd (og kold) fornøjelse at se hende boltre sig i haven idag. Hun hoppe og sprang rundt og undrede sig vist gevaldigt over de snebolde, der gik i stykker hver gang man enten tog dem i munden eller daskede til dem med poten.


Desværre kan vi ikke mere lade hende rende løs nede på fodboldbanen, da hun nægter at lade sig indfange og bare styrter rundt som det passer hende. Forhåbentlig er det kun en overgang, for det vil være synd, hvis vi ikke mere kan slippe hende løs, så indtil da må hun nøjes med at rende rundt i vores lille have, MØGHUND! Igår tog hun sig den frihed til hundetræning at galopere løs rundt efter at lavet øvelsen med at løbe gennem en tunnel, den ene hundetræner hjalp min kæreste med at få indfanget kræet, der IKKE lod sig lokke med godbider, så det er da godt hun er meget glad for at lege med grene, så de kunne "narre" og indfange hende.

Rigtig god aften til jer. 10 kommentarer:

 1. Smukt kort og dejlig gave!
  Dine hjerter er også bare så fine!!

  Skønne vinterfotos af Abby :)

  God bedring og knus :)

  SvarSlet
 2. Flot kort og skønne vinterbilleder af din frække hund ; )
  God bedring.

  SvarSlet
 3. Hvor er det et smukt bryllupskort waw:)
  De hjerte kort/tags/pynt er så flotte, det er virkelig en ynglingsdies jeg ikke vil af med:)
  Hvor er det nogle godevbilleder af Abby.
  Jeg har ikke fået skrevet, nu er det vidst min tur til at blive syg.
  Rigtig god bedring, håber det er på retur

  SvarSlet
 4. Dejligt kort, og flotte hjerter, og di vovse skal bare blive lidt ældre så går noget af "krudtet" af hende. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Super flotte ting du har lavet og herlige billeder af Abby.
  God søndag.

  SvarSlet
 6. Super fine ting du har lavet.
  Skøn adventsgave.
  Rigtig gode billeder af Abby.
  God bedring og god advents søndag.

  SvarSlet
 7. Sikke smukt kort du har lavet med den svære die...hmmm.
  Og sikke en dejlig hund - selv om det er hårdt ind imellem, især hvis du ikke lige er på toppen.
  Knus og god bedring til dig og dine.

  SvarSlet
 8. super flotte ting du har lavet
  og haaaa kender det med sådan en hund,

  kan du have en rigtig god 4 december
  knusss

  SvarSlet
 9. Hej igen
  Svar på dit spørgsmål er at æsken ca. er 7x11cm.
  Karina

  SvarSlet