fredag den 29. juni 2012

Udfordring

I fødselsdagsgruppe 4 har Vivi givet os en udfordring i form af en skitse.
Jeg er IKKE god til skitser, om jeg nogensinde bliver det ved jeg ikke, men det er nu også kun 2. gang jeg prøver, så der er vel håb ;-)
Her er skitsen

Her er så mit bud

Måske jeg bare skulle holde mig fra det vintage-halløj og overlade det til prof'erne. Jeg valgte at bruge perler i stedet for endnu et bånd eller stykke karton. Den største undvidelse er dog den manglende text, kunne bare ikke hitte en skrifttype, som jeg syntes passede, og med en drønende hovedpine og et par arme, der bare gør ondt (for meget tastatur og overdrevent tidsfordriv af Rumble på sønnens ipod sætter sine ømme spor, bandede godt nok af massøren igår, altså ikke højt, vil jo gerne have lov at komme igen), så valgte at gå i sort og satte en sort rose på.
Papir + billede er fra Maja Design - Vintage Summer.

Ufattelig så meget vand, der er kommet ned oven fra, nu må der da være kommet regn nok for resten af sommeren.
Nå må nok hellere lade tastatur være tastatur og gi de arme noget ro! I må have en rigtig god weekend.





5 kommentarer:

  1. Det er da et fint første-projekt i vintage. Det ser let ud, men det er det slet ikke. Man skal lige lære det......

    Og når humøret ikke er i top - så er det da slet ikke sjovt at skulle scrappe noget efter skitse, når du ikke er så erfaren i netop det.

    Rigtig god bedring....og lad nu de taster være...hihi.
    Knus Annette

    SvarSlet
  2. Jeg synes også, det er et fint førstegangs-vintage. Jeg laver rigtig meget vintage og dit bud på skitsen er da flot.

    Du har ret .. nu MÅ det da snart være nok med al den regn!!

    Rigtig god weekend :)

    SvarSlet
  3. Flot enkelt kort, du har lavet.

    SvarSlet
  4. Det er da ikke det sidste vintage kort du har lavet, måske jeg skulle lave en udfordring i gruppen der hedder vintage kort/LO....ha ha, ved godt du holder meget af mig:P
    Skøøønt papir og rigtig godt gået, der er jo svært når det ikke rigtig er din stil(som du selv påstår) og når du ikke kan holde dig i ro. Jeg syntes det er blevet godt og at du skal lave mindst et om måneden:)
    Kæmpe knus

    SvarSlet
  5. Du skal sørme ikke opgive at lave vintagekort!! Hvad er det da for noget sludder ;-) Jeg vil komme med et lille fif, det kan måske hjælpe dig lidt at komme nogle lidt mørkere farver på kortet. Det er muligt at det er billedets kvalitet, men det "svømmer" lidt sammen ved første øjekast. Jeg håber du kan bruge mit fif ;-)

    SvarSlet