onsdag den 7. marts 2012

Lidt forskellige kort

Igår var jeg til scrap for anden gang ude ved Anja (Picturing the world). Altså jeg får ikke lavet noget videre derude, har lidt svært ved at koncentrere mig, men hold op hvor jeg hyggede mig med snak og grin med de søde scrappiger. Det kan jeg godt blive helt forfalden til, og pigerne er så søde og velvillige til at forklare, når der er et eller andet man gerne vil vide. Jeg fik også købt lidt tirsdagssnold blandt andet lidt karton jeg manglede til nogle kort, en "papirkantflænser" - ja jeg kan altså ikke huske, hvad den hedder, men tror ikke mange af jer er i tvivl om, hvad det er for en.
Idag gik jeg så lidt amok i det jeg havde købt, selvom jeg ikke helt kunne beslutte mig for, hvilke af lækkerierne jeg skulle starte med.
Øverst til venstre, baggrunden er købt igår hos Anja (Picturing the World), billedet er fra en pakke pensler fra Søstrene Grene, som min datter havde og som hun insisterede på jeg skulle have, gazen har fået en gang distress ink (Old Picture) og blomsten er fra "lidt" dims jeg fik af Rysse (endnu en gang tak). Baggrunden fik lige en tur med kantflænseren. Øverst til højre: baggrunden købte jeg også igår, det andet karton har jeg købt af en anden scrapsister og så er der puttet 2 sommerfugle bling bling på, som ejg fandt i Fakta forleden. Nederst til venstre; baggrunden er noget ensfarvet American Crafts, bilen fandt jeg i BR i en udsalgsrodebunke. Nederst til højre; skal det være lyserødt så lad det være lyserødt, og dog for de hvide goosebumps bryder jo det lyserøde på en fin måde, har sat et lille lyserødt hjerte bling bling på (igen fra Rysse). Syntes selv jeg har nået meget idag, havde ikke regnet med at nå så meget, da jeg havde en hovedpine, som sad og lurede i baghovedet og når man ikke kan finde ud af at stoppe mens legen er god, så er det vist ret selvforskyldt med den hovedpine, der nu er brudt frem sammen med en gang ondt i nakken. Skidt pyt jeg har hygget mig idag og forhåbenlig er der energi til lidt mere imorgen!

Var et smut i Aldi idag, for at købe vådservietter til at rense et stempel, altså dem køber jeg aldrig mere, for føj hvor de stinker af parfume. Faldt over disse kortbaser m. kuvert, der var 2 forskellige motiver i hver pose. 6 kortbaser + kuvert 12 kr, så der røg lige 4 poser i kurven. Kan være sjovt at se, hvad man kan få ud af dem. Igen er blogger og jeg ikke enige om hvilken vej billederne skal vende og som altid vinder blogger, grrr.

Imorgen vil jeg kunne løfte sløret for mit første kort til fødselsdagsgruppen.


På lørdag skal jeg til mit første convention - dog kun i butikkernes åbningstid - glæder mig rigtig meget og håber at få hilst på en masse scrapsisters!


I må have en forsat god onsdag aften.

10 kommentarer:

 1. Søde kort, du har lavet. Jo Pinterest er en anden måde, at bevare sine favoritter på, men for mig meget bedre. Og så kan man følge andre med samme interesse og på den måde få en masse inspiration, som man måske ikke selv havde fundet....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke i tvivl om, at det er meget nemmere at overskue i pinterest, tør bare ikke med det copyright, ville være surt at risikere at få en regning fordi man har pintet det forkerte billede. Tænker her på hende der fik en regning på 7500, sikke meget scrap man kunne få for de penge (savler allerede)

   Slet
 2. Fine kort, dejligt at du har hygget dig med det. Men knap så dejligt med hovedpine og ondt i nakken. Men som scrapper kan man leve med smerter, bare man får lov at lave lidt scrap =D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig det Lonnie, kæresten gav også en gang massage af nakke og skuldre samt en formaning om at huske at lave lidt øvelser for nakke/skuldre ind imellem, akkurat som når jeg sidder ved pc'en .... hmmm ska nok ...... hvis jeg ikke glemmer det (og så er det jo bare ris til egen mås)

   Slet
 3. Super søde kort du har lavet:) Jeg kender godt det med at det ikke er så meget man får lavet når man er ude, men det er jo også dejligt at snakke og lade sig lade sig inspirerer af de øvrige deltagere :o)

  SvarSlet
 4. Rigtig søde kort du har lavet - og dem du har købt.
  Men især dejligt at høre, at du har fået gang i det sociale der også er mulighed for omkring scrap. SÅ godt at høre.
  På gensyn på lørdag...

  SvarSlet
 5. Rigtig flotte kort du har fået lavet, kender godt de servietter fra Aldi - fy føj, det er nok dem du har fået hovedpine af. Rigtig god tur i week-enden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du siger noget Inge, men kom bag på mig, at det var sådan en stinkbombe af parfume, jeg lukkede op for, især når der stod dermatologisk bekræftet hudvenlighed, ph-neutrale, uden alkohol, uden farvestoffer. Nu var de heldigvis ikke så dyre, så måske de ryger fluks i skraldespanden og så vil jeg se om Neutral ikke har lavet nogen og så hellere give lidt ekstra for dem.

   Slet
 6. Flotte flotte kort du har lavet, bare det var mig - glæder mig til weekenden, så få jeg forhåbentlig tid til at passe "scrapsisterpigerne" ha ha og få lavet nogle kort, alle de nye ting skal jo prøves.
  Lækker kort du har købt, gir mig lige nogle ideer, vådeserviette fy for pokker, jeg kan ikke lide alle de dufte, der kommes i disse og andre ligende ting, jeg har
  jeg har det lidt svært ved nogle dufte.
  Glæder du dig ikke helt vildt til weekenden?

  SvarSlet