lørdag den 3. marts 2012

En god spøg

Nu er jeg ikke den type, der går af vejen for en god spøg, så naturligvis er jeg at finde i den gruppe på scrapsisters, som har en "lille" surprise kørende mod Anders. Er lidt spændt på om der kommer nogen reaktion derfra.
Her er så mit bidrag - må sige jeg nåede at ændre mening m.h.t design op til flere gange, men er ganske tilfreds med resultatet. Gad vide om jeg nogensinde får taget mig mod til at deltage i diverse udfordringer rundt omkring? Måske, en dag. Nå det var det bidrag jeg kom bort fra.

Det orange karton er fundet hos boghandleren, det skreg forår og passede jo fint med Natholdets farver. Har brugt en af mine nye punches fra udsalget hos Specialkøbmanden (skal blive bedre til at bruge dem). Til kortet har jeg brugt mit eksperiment med metalkort - det første men absolut IKKE det sidste af slagsen - Anders er stanses ud med en cirkel punch og på kortet fik han et par 3d puder i nakken.
Så nu mangler jeg bare at skrive adresse på kuverten og så omkring posthuset mandag.

Tak fordi du læser med og rigtig god weekend, hvad enten du er draget til Scrap i det jyske eller bare hygger derhjemme.9 kommentarer:

 1. Super og klart skal du da deltage i nogen udfordringer:-) God weekend
  Anja

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint arbejde du har lavet - jeg er ved at finde ting til toffiifeeæsken ... - har lidt en udfordring med orange pynt - men jeg finder på noget..

  Og klar du skal deltage i udfordringer ... det er så smukt det du har lavet ...

  Dejlig weekend til dig

  SvarSlet
 3. super godt... det bliver sjovt at se om der kommer en kommentar eller 2 fra manden

  SvarSlet
 4. Rigtig flot og super sjovt

  SvarSlet
 5. Dit bidrag er sandelig fint, og jeg er lidt spændt på om den historie bringer nogen kommentarer med sig fra Anders.
  Nej, jeg er hjemme og prøver at vågne op når jeg ikke lige sover - og så forfra igen. Vi er bare færdige her i huset, og dasker rundt. Hyggeligt - men uproduktivt.

  SvarSlet
 6. waw waw waw - hvor er det godt gået, det er vild flot. Det er da vild spændende om der kommer nogen offentlige reaktioner på det i laver, holde du mig orinteret - jeg nåede aldrig at hoppe på den vogn, men jeg syntes det er kanon, det i laver.
  Selvfølgelig skal du deltage i udfordringer rundt omkring:)
  Jeg har fået mit første fødseldagskort i DAG, så nu er jeg dobbel så nysgerrig, ha ha
  Rigtig god Lørdag
  knus

  SvarSlet
 7. Det ser godt ud :)
  Glæder mig til at se hvad der kommer ud af det..

  SvarSlet
 8. Rigtig fine ting du har fået lavet - jeg er selv med på "holdet" også, og er lige så spændt på om der kommer en reaktion. :)

  SvarSlet
 9. Det ser rigtig godt ud. Og selvfølgelig skal du deltage i udfordringer. Hvad skulle hindre dig?

  SvarSlet