mandag den 27. februar 2012

Weekends kreativiteter

her på det sidste er det ikke blevet til så meget kreativitet, min tinnitus har holdt kæmpe party og det er lidt svært at koncentrere sig, når man konstant hører en høj hvinende togbremse i ørerne. Så når jeg endelig har fået sat mig, har jeg kun siddet kort tid før koncentrationen røg og og så får man jo ikke meget for hånden.
Men i weekenden tog jeg revanche - indrømmet jeg har stadig lang vej før jeg når samme mængde, som nogen af jer kan fremtrylle i en weekend eller blot på en enkelt aften - Gitte (hobbyboden) havde lagt et hurtigt kort på Hobbybodens blog. Så det ville jeg prøve, for så fik jeg da lavet lidt, endte med at have lavet 5-6 stk., det er dog kun de 3 af dem, der blev helt færdige, da jeg manglede en passende baggrund.Men dejlig nemme at lave og bestemt ikke sidste gang, jeg laver dem, så tusind tak til Gitte for et godt tip.

Nu jeg var igang kunne jeg også lige lave et kort med et af de træer, som jeg har fået fra Annette (aka) i en lille byttepakke af udstansninger fra Big Shot. 

Det træ er bare så lækkert, nu har min datter også kastet sin kærlighed på det, så må vel hellere gemme de andre jeg har ;-) Hun har også bekendtgjort, at den die skal VI have, hmm hvem mon kommer til at betale? ;-)

Tak fordi du læste med og forsat god mandag :-) 


10 kommentarer:

 1. Rigtig fine kort du har lavet.

  SvarSlet
 2. Det må være skrækkelig med sådan en larm, godt det er lidt bedre:) De er super flotte din kort, så dem godt hos Gitte, skal også prøve den model en dag.
  Heldigvis er der ingen krav til, hvad vi skal lægge ind og hvor meget vi skal følge med på bloggen. Jeg ville også gerne deltage meget mere, men det kan jeg ikke magte:)
  Du har ikke nød at få prestations angst over vores fødselsdaggruppe, vi er nemlig kun 3, det kan vi lige klare haha.
  Sender du en mail til mig med din fødselsdag og din adresse:) munkbol@gmail.com
  God aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Sender det fluks. Altså der kan jo nå at dukke flere op ellers er vi bare kendt som dem de andre ikke vil lege med ;-)

   Slet
  2. Har I ikke efterlyst medlemmer på Scrapsisters ? Der plejer at være kø.
   Og enhver scrapper med sit næb ! Vores er også totalt forskellige i udseende og kvalitet. De første kort jeg afsendte, var mine allerførste kort. Gæt selv hvordan de så ud.

   Slet
 3. Rigtig fine kort - håber du har fået det bedre nu

  SvarSlet
 4. Jeg så godt det kort fra Gitte. Du er sluppet fint fra at lave dem =D

  SvarSlet
 5. De kort er da bare fine. Og jeg synes ni du slipper godt fra at lave kort - som forholdsvis ny.
  Og tro ikke, det er alle der kan lave en masse. En god aften her giver måske 3 kort. Jeg gider heller ikke producere for mængdens skyld. Bare du hygger dig, om det så er et enkelt kort.
  Og vi har da alle perioder, hvor man hverken får scrappet eller blogget.
  Lige nu blogger jeg mest fra mit lager....
  Man skal altså også have det godt for at være kreativ, og det er nok svært med et tog i ørerne.
  Ha en hyggelig aften.

  SvarSlet
 6. men du er da kreativ det kører da bare derud af... så mange kort får vi andre jo heller ikke lige lavet

  SvarSlet
 7. Uh ...jeg føler med dig. Dejligt at du har en god dag ind i mellem. Det hvide kort på min blog er købt med en færdig udskåret ramme. Så bestemmer man selv hvad der skal være i rammen. Hos mig blev det grønne strimler ;-)

  SvarSlet