søndag den 24. maj 2015

Konfirmations kort

Lillebroderen til ældstebarnets bedste ven skulle konfirmeres. Så jeg blev sat til at lave 2 kort til konfirmanden og fik næsten frie hænder.

Kortet fra ældstebarnet og os skulle relateret til W(orld) o(f) W(arcraft), som er et af favoritspillene og så havde jeg elleres frie hænder, mine forslag til kortet blev dog godkendt af ældstebarnet.

Materialer:
Mønster papir
Teksten har jeg selv lavet på kamelen,
jakkesættet er en fil fra onlinestoren, butterfly har jeg taget fra en anden skærefil, da jeg syntes det passede bedre end den vest samt slips der var med jakkesættet.
Hjelmen er ligeledes skåret på kamelen.
Ansigtet er fundet på nettet og printet.
TH Mixed Media die er også brugt.
Jeg var så heldig at finde en økse charms i gemmerne, som bare passede perfekt til dette kort.

Kammeraten ville også gerne have jeg lavede et kort til hans lillebror. Her var kravet nogen billeder af en eller anden gut som streamer en del og som lillebroderen følger.

Jeg syntes selv det kort blev ret genialt og det syntes konfirmanden også! (og hans storbror med)

Jeg valgte at prøve et peek-a-boo kort for første gang, det tog lige noget tid før jeg fik det gennemskuet. Havde fundet en tut via Hobbybodens blog(det nederste billed vender desværre forkert)

materialer:
mønsterpapir
Teksten er skåret på kamelen
loading er et stempel fra Marianne Design
Rammen er lavet med spell binders label eight og classic ovals large.

Forsat god søndag

2 kommentarer:

  1. 2 flotte kort især det sidste er super :)

    SvarSlet
  2. Hvor er det nogle fine kort du har fået lavet. De relaterer jo rigtig godt personen, der skulle modtage dem, og det er næsten altiod et kæmpe hit. Især det sidste er bare kanon fedt med den måde du har sat det sammen på, men de er nu begge super fede i designet.

    SvarSlet