mandag den 9. februar 2015

Bordpynt til 18 års fødselsdag

I lørdags hold vi så fødselsdag for yngstebarnet, som jo fyldte 18 år for ikke så længe siden, det var bare den nærmeste familie og lidt af hendes venner, som var inviteret til spisning i et lejet lokale.

Sådan et arrangement kræver jo lidt hjemmelavet bordpynt, som datteren og jeg fik fremstillet ved fælles hjælp.
Skoene er en fil jeg har købt og skåret på "kamelen" (hold k... et arbejde, for det skulle samles ret præcis ellers var den bare til skraldespanden), der blev skåret 6 i alt og samlede dem over et par dage.
I fællesskab med meget snak frem og tilbage fandt vi ud af hvordan skoene skulle pyntes, ikke 2 måtte være ens efter den unge dames ønske, men da jeg havde fået en nerve i klemme ved højre skulderblad måtte jeg efter at have pyntet 2 sko sætte datteren til at pynte de 4 sidste, selvfølgelig med hjælp og rådgivning, når det var nødvendigtDet færdig dækkede bord, som hun selv dækkede og pyntede, mens jeg lavede desserten. Konfettien (højhælet sko, 18, chapangeglas og champagne flaske) har hun selv skåret på min Big Shot. Det er dies fra Joanna Sheen.

 Skoene blev flere gange stillet op, så der kunne tages billeder af dem.

Ikke et øje var tørt hos datteren, da jeg fandt dette bling frem til hun måtte bruge til at pynte denne sko, det ses ikke på billedet, men der er virkelig bling i de perler.
18 inden i skoen er skåret på Big Shot og er det samme der er brugt til bord konfetti.


9 kommentarer:

 1. Flot bordpynt! Kan bestemt godt forstå de er fotograferet mange gange :)

  SvarSlet
 2. Hold da helt fest, hvor er de blevet flotte, så dem kan jeg bestemt også godt forstå, at hun blev glad for og skulle have foreviget op til flere gange. De er kanon flotte alle sammen, og sikke et smukt bord. Virkelig flot arbejde med det hele.

  SvarSlet
 3. Seje sko. Og hele bordet ser super ud med konfetti, servietter og sko. Flot.

  SvarSlet
 4. Nej, hvor er det sejt! På billederne kan man slet ikke se, at det ikke er rigtige sko. Flot lavet!

  SvarSlet
 5. Skoene er bare super flotte. Vi skal holde vores datters 18 års fødselsdag om nogle uger, og hun vil rigtig gerne have disse højhælede sko som bordpynt. Kan du oplyse hvor du har købt filen henne ?

  SvarSlet
 6. Wauw meganice :-) er det muligt at få oplyst hvor man kan købe filen ??
  Tusind tak

  SvarSlet
  Svar
  1. Skoen er købt i Silhouetteonlineshop
   (3D PLATFORM STILETTO BOX)

   Slet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet