søndag den 12. oktober 2014

Herrekort

Det her herrekort blev jeg færdig med i fredags, har dog ikke haft tid til at lægge det op før. Syntes de herrekort er nogen svære nogen, men det her er jeg nu godt tilfreds med.

Har ladt mig inspirere af Lisa, hun er intet mindre end mesteren over dem alle, både til de svære herrekort og meget andet. Men en ting er at lade sig inspirere noget andet er man ikke når hende til sokkeholderne (ikke en gang i nærheden), meeen mindre kan jo også gøre det. Det pudsige er, at da jeg i fredags var færdig med mit kort og hoppede på FB så jeg Lisa havde lavet et herrekort, hvor hun havde brugt samme ramme (hendes skyld jeg fandt frem til den og fik "adopteret" den) samt tillykke, men her hører en hver lighed også op!Rammen og tandhjul er lavet som gammelt sølv, se tut her .

Materialer:
Kvist karton
Ensfarvet karton (sort og stålgrå)
Mønsterkarton: Studio Light's Industrial

Big Shot
Dies:
Wicker Panel (Memory Box)
Antique Gear Set (Memory Box)
Marvelous Bridge (Memory Box)
Sports Car (Signature Dies Joanna Sheen)
Hjertelig tillykke med dagen (Nellie Snellen)
Postage Stamp Frame (Sizzix/TH)
Sized Rectangles 
(Sizzix/TH)

Inka Gold (Graphit)
Alchohol Ink (Pitch Black og Copper)
Distress Ink (Vintage Photo)

Alutape
Paper Crimper Straight

Tror jeg vil tage springet og deltage i mine første udfordring

Card and Scrap Brug dies
8 kommentarer:

 1. Som jeg sagde forleden også, så er dit kort simpelthen bare kanon flot Thea. Virkelig smukt og smadder godt sammensat, og perfekt til en mand. Og det er bare rigtig flot med det der gamle sølv look. FAntastisk lavet, så nu er der bare ingen vej tilbage ved du godt ikke? ha ha ha

  SvarSlet
 2. Superlækkert kort, Thea! Virkelig flot

  SvarSlet
 3. Flot, flot ja hende Lisa "sætter spor" jeg er også en af hendes store beundre, og så er det lige meget om det er maskulint eller feminint, hun kan bare det hele. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Lækkert kort, Thea. Dejligt at du deltager på vores udfordring hos Card and Scrap. Tak for det.

  Jytte, DT :-)

  SvarSlet
 5. Ja men Thea, her sidder jeg så og rødmer helt over alt den ros, tusind tak, jeg er rigtig glad for at kunne inspirere dig og det er helt sikkert et super fedt og lækkert kort du har lavet, så klø du bare på med flere herrekort: Knus Lisa ;O))))

  SvarSlet