tirsdag den 30. oktober 2012

Julekort

Batterierne er totalt afladet og jeg er efterhånden slået over på overlevelsesautomatikken. Er nu på 5 uge med en elendig nattesøvn og det tærer hårdt på både energi, humør og stressniveauet, for får sådan en dårlig samvittighed over alle de ting, jeg ikke når i løbet af dagen, fordi jeg er nødt at bruge den smule energi på hunden og det gør jeg også med glæde!!  Det er længe siden, jeg har haft så lang en periode med elendig nattesøvn (og en tinnitus, der er til at blive vanvittig over), måske fordi jeg havde fundet en metode til at stoppe det i opløbet, den kan jeg så bare ikke bruge efter, jeg/vi er blevet hundeejer, for hun er nødt til at komme i første række. Heldigvis bliver hun større og nemmere på nogen områder, men hun er en hund, der vil være sammen med sin/e ejer/e ellers begynder hun på alle unoderne. Nå nok om det, der er ingen grund til at have ondt af mig, en ting jeg sjældent tillader mig selv, for der er mange der har det værre end mig, men sommetider tænker jeg da ÅHR P.. og andre måske knap så pæne ord!
Årets første julekort fik jeg lavet en gang i sidste uge.
Var i Søstrene (Mi)Greene og så nogen juleguirlander, som jeg tænkte måtte kunne skilles ad (der var 3 forskellige) og det kom der dette resultat ud af
Baggrundspapir og brads blev købt på januarsudsalg i Panduro.

Jeg vil MEGET nødig have Abby's fanklub på nakken, så iler lige med et par billeder taget i søndags af min datter.

Total oplagt til leg og narrestreger, grisen der ligger ved hende fik hun i lørdags, den piver ikke men "øffer" var et rent hit og var ikke langt fra hendes side indtil igår aften, hvor vi opdagede, der var gået hul i den, så den røg ud og vi skal på jagt efter en ny! Da hun fik den rendte hun nærmest non-stop med den i munden i en ½ time og fik den til at øffe! Må tilstå jeg nyder øffe-freden lidt, men bare rolig i kære fans, hun skal nok få en ny!!!

Abby bliver 21 uger i dag og der hun er godt nok vokset meget siden vi fik hende, ca 17 kilo, så hun tager stadigvæk ca 1 kilo på om ugen, vi må hellere få hørt dyrlægen, hvor længe endnu hun gør det, især fordi flatcoat retriever hunnen ender med en vægt på 25-30 kilo og med den fart er der altså ikke langt til slutvægten. Hun er ikke for tyk på nogen som helst måde, så vi er ikke bekymrede for det kilo om ugen. Det hvalpede udseende er også ved at være røget af, men det frække glimt i øjet, har hun stadigvæk og hvor jeg håber hun beholder det.
Der er endnu flere billeder af hende i hendes album på min facebookprofil.

Rigtig god tirsdag til jer.

11 kommentarer:

 1. Årh hvor er hun LÆKKER! Total super dejlig og gang i den :)
  Sikke et dejligt julekort, jeg elsker ting på guirlande og alt hvad der glimter.
  Pas på dig selv :)

  SvarSlet
 2. Nu vil jeg gøre dig lidt bange. Mine forældre havde også sådan en vovse engang, hun blev ufattelig stor og kom til at veje ca. 50 kg uden at være fed. Men hun var stadig en dejlig hund.
  Hvor ser Abby da bare sød og legesyg ud. Tessa har også haft sådan en "møffe" både i plast og i stof. Der er øfferen også hurtigt blevet bidt ud - men hun render stadig glad rundt med "skindet" *G*
  Håber du snart får en fornuftig søvn så vi ser lidt kreationer fra dig igen.
  Knus

  SvarSlet
 3. århhh super skøn din vuffe, den kræver meget sjov og leg. super dejlig hund.
  og julekortet er da bare så fint.
  overlevelsesautomatikken kender jeg alt til.. du vil KLARERE den ;O)))) så bare tag det roligt du skal nok blive bedre. hav en god dag .

  SvarSlet
 4. Super flot julekort du har lavet.
  Din hund ser altså sød ud.

  SvarSlet
 5. Skønt julekort i dejlige farver. Hun ser rigtig dejlig ud din hund.

  SvarSlet
 6. Dejligt julekort. Og dejlige Abby. Hun er SÅ skøn.
  Men hvor er det dog synd for dig, at det skal genere dig så voldsomt. Det må være rigtigt modbydeligt.
  Håber du hurtigt får det meget bedre, så alting kommer til at køre godt for dig
  Knus

  SvarSlet
 7. Abby er hurtig blevet stor, synes jeg. Og det er jo hårdt t have sådan en baby.
  Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 8. Rigtig god bedring til dig. Ja hun er blevet stor. Abby.
  Fint julekort.

  SvarSlet
 9. Skønt julekort du har fået lavet, og Abby hun er bare så sød. Håber snart du kommer ovenpå igen.

  SvarSlet
 10. Rigtig fint julekort - og så dejlige billeder af Abby.
  Ja, det kan tære noget at være nybagt hundeejer. Men det bliver lettere efterhånden....
  Knus til dig.

  SvarSlet
 11. Øf øf, har du fået købt en ny gris, til den STORE hund, fnis. Det er da helt utroligt som hun vokser:). Dejligt du er kommet i gang med julekort, det er rigtigt flot, lækkert baggrunds papir.
  Ja vi er sku ikke meget på lige nu, men det bliver bedre.....håber snart du får en ordentlig nattesøvn.

  Kæmpe knus

  SvarSlet