søndag den 26. august 2012

Regnvejrskort

Endelig har jeg fået lavet et kort, det vil sige, det blev lavet for en uge siden, jeg har bare ikke fundet tid før nu til at blogge det.

På kortet har jeg brugt noget af det klare plast som jeg købte, da jeg var i Hobbyboden til en ide jeg havde i tankerne, men på grund af sommerferie og hundehvalp ja så blev det ikke til så meget scrap. Men det er ikke sidste gang jeg bruger klart plast.

Papiret er October Afternoon og die fra memory box. Skal bare have købt nogen gennemsigtige 3D puder, glemte det bare i farten, da jeg forleden bestilte fra Hobbyboden.

Pt. går stort set al min tid med Abby og jeg er SÅ træt så træt, når jeg sover på sofaen (vi har valgt, hun ikke skal sove alene den første tid) får jeg stort set ikke sovet, bare hun flytter sig, "vågner" jeg, det er så en af ulemperne ved at mine øjne er mine ører. Vi har nu haft hende i 16 dage og for os fremstår hun som en tryg, harmonisk og social hund, nå ja og selvfølgelig fræk! Hun sover gerne i gang eller køkken selvom vi sidder inde i stuen og for mig er det et tegn på hun er tryg her.
Hun virker også som en hund, der skal stimuleres hjerne mæssigt, så der kommer vi nok på arbejde. Lige nu er kæresten ved at træne hende med håndtegn, så det forhåbentlig bliver lettere for mig med kommandoerne.


Hvem vil tro på, at hun er noget af en laban til tider og bider i både sin kurv, sofa, gulvæppe og kan komme i sofaen i et spring?

Jeg beklager rigtig meget, at jeg ikke rigtig på lagt nogen kommentar på jeres blogge for tiden, men det er så sjældent jeg har fred og ro til at sidde ved pc'en, er nemmere at surfe på mobilen, men har ikke fået den til at makke ret, så jeg kan kommentere på bloggene. Men Abby bliver jo større og så bliver der forhåbentlig mere ro på, så jeg igen kan sidde og slappe af ved pc'en.

Forsat god søndag, jeg længes bare efter det bliver sovetid igen, ehm kom lige i tanke om, at det vist er mig der har sofavagten i aften!


17 kommentarer:

 1. :-). Det er bare mere end sød! :-). Og sjovt kort!

  SvarSlet
 2. Super fint kort.
  Hun ser da bare så lækker ud.
  God søndag.

  SvarSlet
 3. Sikke et fint regnvejrskort!
  Og hvor er dit barn da bare sød. Hun ligner da slet ikke en laban - hihihi.
  God søndag.
  Knus

  SvarSlet
 4. Dejligt regnkort - og Abby ser da bare så sød ud. Fortsat god søndag.

  SvarSlet
 5. Flot kort. Hvor er hun altså bare sød!

  SvarSlet
 6. Ja regnkort, er næsten mere nødvendig end solkort i denne danske sommer. knus morkaren.

  SvarSlet
 7. waw hvor er det godt lavet, søde. Du finder da også på alt muligt, fnis. Jeg er helt vild med det kort, selvom det er med regn og paraply, ha ha.
  Åh hun ligner en engel, lille Abby.....men jeg ved bedre, ha ha.
  Rigtig god dag til jer alle 5, kram til Abby

  Kæmpe knus

  SvarSlet
 8. Fint kort, god ide med det gennemsigtige plast.
  Hvor ser Abby dog søøøøød ud. Jeg håber du får dig en lur på andre tidspunkter, af dagen. Det er jo hårdt at have babyer. Frække eller ej =D

  SvarSlet
 9. Åh, så sød den lille Abby da er!! Ja, det kræver tid med sådan en lille baby i huset, så jeg forstår godt, at du ikke har så meget overskud til at suse på blogrundfart i øjeblikket.

  Fint kort, du har lavet. Super ide med gennemsigtig plast.

  Ha' en god søndag :)

  SvarSlet
 10. uhhh sØØødd vuffie, og rigtigt fint kort

  SvarSlet
 11. hvor er det bare en sød hund - ser rigtig fræk ud.

  Jeg kan rigtig godt lide din ide med regnvejrs kortet - sødt og enkel, super kort

  SvarSlet
 12. Super sødt kort og lækker die, den passer jo perfekt til i dag, selv om det er en uge siden det blev lavet. Ja det er meget hårdt at få hundehvalp, jeg har prøvet det 4 gange, da jeg har haft hund næsten hele mit liv men jeg bliver forbavset hver gang over hvor hårdt det er, men heldigvis bliver de hurtig store og det bliver meget nemmere, så tag det bare rolig, du skal nok igen få tid til andet end hund, snart vil hun bare være en del af familien og tulle stille og rolig rundt uden du skal holde øje hele tiden :-) Hun er vel nok sød en lille guldklump.

  SvarSlet
 13. Det er et sødt kort :-). Super dejlig hundehvalp.

  SvarSlet
 14. et skønt kort som passer perfekt til det vejr vi har haft i nordsjælland i dag. Hvor er hun kær ,men man kan godt ane det frække glimt i øjet

  SvarSlet
 15. Super sød kort, den passer godt til det vejr vi har lige nu

  SvarSlet
 16. Rigtig sødt kort du har lavet med den fine paraply.
  Og så kan jeg ikke lade være at grine lidt af jeres hundeliv for øjeblikket. Det lyder da helt normalt med en hvalp i huset.
  God arbejdslyst.....til vi blogges ved igen.

  SvarSlet