onsdag den 25. april 2012

Mit første forsøg

Mit første forsøg med farvelægning (når vi ser bort fra børnehave og skoletiden). 


Har brugt vandpensel og distress ink, stemplet er fra Panduro og er vist et af de få jeg har der egner sig til farvelægning.


Forsat god aften.

10 kommentarer:

 1. Det er da fint, du må ha`nogle flere stempler. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Så har du jo lært det godt fra bunde/starten, jeg skulle ha malet i børnehaven, istedet for at spille fodbold med drengene, ha ha
  Du skal da ud og ha købt nogel af de stempler, vi snakke om fra Dream Paper, så kan du jo male nogle til mig også, ha ha.
  Rigtig godt gået:)
  Jeg så en hjemmeside den anden dag, hvor der er video TUT, hvor de favelægge, man skal have rigtig mange farver af den samme, for at lave skygge. Tror du har set den, men hvis ikke, så får du lige et link http://bevscrafts.blogspot.com/ Jeg vender tilbage, når jeg har taget mig sammen, så kan du jo give mig et onliekursus:)
  knus

  SvarSlet
 3. jamen det ser jo fint ud ;O))

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud. Du kan lægge lidt mørkere farve under vinduer og tag for at få lidt dybde i. Jeg håber, at det er ok, jeg nævner det..

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig er det ok, du siger det, ellers lærer jeg jo ikke noget. Mit "eneste" problem er at jeg kun har 8 forskellige distress ink pads pt. men jeg skal da helt klart have flere farver, men blev altså bare nødt til at afprøve den vandpensel. Så jeg er kun glad når folk kommer med gode råd :-)

   Slet
 5. Ja det e da okay malet =D Øvelse gør mester

  SvarSlet
 6. Stemplet er da fint malet. Som sagt øvelse - og flere farver - gør mester.

  SvarSlet
 7. Det ser da fint ud. Og det er samme måde jeg har malet på - førhen. Men jeg maler udenfor svarende til ca. et børnehavebarn....haha.
  Det er i hvert tilfælde sværere end man tror.

  SvarSlet
 8. Det ser rigtig fint ud, og med lidt skygger bliver det jo perfekt, og det behøver ikke være en anden farve, du kan bare male med et mere koncentreret farvelag, hvor der er skygge.
  Håber det er forståeligt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet, det var skam til at forstå. Det vil jeg prøve, vil også være en god måde at øve, hvordan jeg får mere "styr" på den vandpensel mht vandetmængden

   Slet