torsdag den 2. februar 2012

Her er beviset!

Her er så beviset på, at jeg SKAL have købe en Big Shot, når de er til at få igen med start kit


Lidt indkøb igen igen igen...... igen

Glæder mig rigtig meget til at prøve dem, især efter jeg så de minikort Annette/aka har lavet, de er simpelhen søde og de burde være mulige at lave med de spell binders jeg har købt.

Inden jeg var på scrapbesøg sidste weekend var jeg ret overbevist om, at jeg IKKE skulle have spell binders, for jeg syntes ikke lige de var sagen (efter at have set dem i webbutikkerne), men så kom jeg - heldigvis - på bedre tanker.

Som nybegynder er der mange ting man "mangler", så har lavet en liste, så jeg ikke bare handler i blinde. I første omgang står den på Big Shot, tværte, stempler (både tekst og motiv) samt embossing og det er de ting jeg vil putte focus i første omgang, men det er vel egentlig også rigeligt. Nå ja, så skal der selvfølgelig også papir/karton og pynt til!

Ps. det er ikke de sidste spell binders jeg har købt!


9 kommentarer:

 1. Gode indkøb :-) og du kan nemt lave de minikort med de Dies, jeg har lavet nogle i dag med den der ligger til højre, meen så var jeg jo altså lige nødt til at købe den Annette har brugt :-)

  SvarSlet
 2. Lækre ting og sager - nej, jeg tvivler også på, at det er de sidste Spellbinders du har købt ;0)

  SvarSlet
 3. Spellbinders kan man ikke få nok af, jeg er så glad for dem jeg har...

  SvarSlet
 4. waw nogle lægger Speææbinders du har købt, jeg er da vild misundelig, har også fået var hjem i dag, men man mangler ALTID noget:) Rigtig god fornøjelse, nå du får din Big Shot:)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle lækre spellbinders. Jeg er kun Lidt misundelig. :-)

  SvarSlet
 6. Ja, du er da nødt til at have en Big Shot. Sikke nogle lækre dies. De to til venstre har jeg ikke - og det ville jeg da godt have !!!
  Jeg scrappede længe inden jeg fik en Big Shot, og bagefter fatter jeg slet ikke, hvordan jeg kunne undvære...
  Når du har en Big Shot i huset, så har du heller aldrig problemer med hvad du skal bruge dine penge til...haha. Er du klar over, hvor mange lækre dies der kan købes....uha, uha,...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til jeg får en Big Shot, venter bare på der kommer et start kit hjem.
   Ja fremover vil min ønskeseddel være fuld af troldekugler, dies og andre scrapting og JA jeg har opdaget, hvor mange lækre dies der er, må nok snart ha nyt tastatur med alt det savleri!

   Slet
 7. Tillykke med dit nye legetøj! Jeg eeelsker spellbinders. Og jeg har rigtig mange kort på min blog lavet med dem.
  Og så kan du roligt købe en Big shot, som jo kan bruges til ALLE dies. Jeg kan i hvert tilfælde ikke undvære min ; )

  SvarSlet
 8. uhh....spelbinders er en farlig vane at få. Jeg er rigtig glad for mine.

  Som svar på dit spørgsmål vedr. mine hekse-kort, så er embossingfolderen sværtet med enten distress ink eller cat's eye sværte - bagefter er den rengjort med vand.

  SvarSlet